reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

moze w przyszlym roku sie troszke lepiej postaraja
dziewczyna na wejsciu powiedziala mi ze jesli ma sie taka mozliwosc
to zeby napisac im maila z uwagami na tema t akademii czy nowych pieluch
a oni postaraj sie dostosowac

reklama
no ja mam podobne wrazenia, moj maly jest za mlody na takie miejsca a ja nie mialam okazji niczego wyprobowac bo bylo strasznie ciasno. malutki namiocik, kupa ludzi, czulam sie tam nieco zagubiona.

to jak ze spotkieniem ??2 IX i dzie dziewczęta??Manufaktura myslę że spoko, ja się parków boje:(a tam i na zewnątrz i we wnątrz poza tym do południa nie ma dużo ludzi mimo wakacji, poza tym to jest tak duże,że nie czuje się ilości ludzi, ja byłam z młodym m-c temu i głowa mu się kręciła i slna kapała z dzioba prawie

hej, pomyślała, że jeśli park to może ten przy Kingkross nie pamiętem czy to Pasaz Łódzki też się nazywa, przy Włókniarzy, tam na tyłach jest Park, jesli niepogoda można do marketu uciec, nie będzie nas aż tak dużo, no albo po drugiej stronie MC Donald's, co sądzicie??Jesli spotkanie o 9 rano to ja dotrę dopiero na po 10 ok 11, bo mały do 8-ej śpi, pozdrawiam

nausea zostało juz ustalone, że:

- jesli nie będzie padac i wiac mocno to spotykamy sie w parku poniatowskiego (przy ul. mickiewicza, na wysokosci żeromskiego), w głównej alei przy klombie.

- przy brzydkiej pogodzie Manufaktura, w środku, przy sali/placu zabaw (o ile się nie mylę t jest na środku, po jednej str masz wejście do H&M, po drugiej do C&A - niech mnie ktos poprawi jesli źle piszę!)

nausea wszystko Ci się pomieszało spotkanie jest na 11:00 o 9 spotykamy się na forum zeby ustalic czy aktualna pogoda jest akurat na manufakture czy park

reklama
No, a ja mam chwile zeby po krótce oisac wam pobyt w Warszawie.
Dotarlismy do stolicy okolło 20, poniewaz bardzo lało, wiec jechalismy dosc wolno, a po za tym strszne korki były.
Obejrzelismy mieszkanko naszych znajomych, rozpakowalismy sie, pogadalismy i połozylismy sie spac.
W sobote, Mój maz z kamilkiem i naszym kolega, wybrali sie na Okecie(Kamil jest na etapie fascynacji samolotami, poniewaz nad Olecham dkoładnie widac te co laduja na lublinku).Pojechał wiec ogladac je z bliska(Liblinek juz zaliczył :)).
Ja z kolezanką i Oskarkiem wybrałysmy sie da Janek do IKEI.
Byłam zaskoczona tym ze przychodzi tam mnóstwo rodzin z malymi dziećmi.Gdzie bym sie nie obejrzałam tam jakis małuch w wózku \, lub bez wózka :).
Kupiłsmy pare drobuazgów, skoczyłysmy na kawe dm Mc Donalda, i wróciłysmy do domciu na obiad.
Póxniej spacerk po okolicy, i to tyle wrazen z soboty.
Natomiast w niedzile odwiedzilsmy nasze ukochane misie.
Misie z Warszawskiego Zoo, maja swój wybieg usytuowany przy ulicy,przy przystanku autobusowym. kazdy moze podejsc, popatzec i nakarmic misie jabłuszkami(uwielbiaja je).
Wiec my zaopatzreni w jabłuszka, poszlismy do niedźwiadków.Oskarek całą wizyte niestety przespał.Później pojechalismy do bibliteki Uniwersyteckiej.Jest to o tyle ciekawe miejsce, ze na dachu bibliteki zrobiony jest piekny ogród.Cudownie to wyglada.
Około godziny 17 wyjechalismy do Łodzi.
Poniewaz to nie pierwsze nAsza wizyta W warszawie, wiec w zasadzi wszytstko juz widzielismy, wiec nie było juz co zwiedzac.Ale miło jest pochodzic sobie po starówce, czy po Łazienkach, raz na jakis czas.
Jak bede miała któregos dnia wiecej czasu to powklejam zdjecia.

Do góry