reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Agata! U mnie w tej chwili rozmiarówka 68 -74 na topie. W zasadzie powinien pasować rozmiar 74 , ale wiadomo że rozmiarówka to rzecz umowna i każdy producent swoją tworzy :p. Ja też więc nie pomogę w kwestii ciuszków.

Wybór miejsca spotkania przypadł mi również do gustu. Mieszkam przy ul.Piotrkowskiej i na dobrą sprawę mogę się wybrać na pieszy spacer do parku Poniatowskiego.Trzeba tylko ustalić jakieś konkretne miejsce , bo ten park jest dość rozległy. ;D
Jeśli o mnie chodzi to w grę wchodzą w tygodniu godziny popołudniowe tak około 17 , a w sobotę i w niedzielę jestem bardziej dyspozycyjna.
Niestety należę do mam pracujących. Piszę niestety , bo wolałabym jeszcze posiedzieć z moim skarbem Zuzankowym w domku. Chociaż praca też ma swoje dobre strony i nie myslę tu tylko o pieniążkach. ;D

reklama
Ja czasmi wpadam na wątek Łódzki, rozumiem że mogłabym się także przyłączyć do waszego spotkania zwłaszcza że również jestem rodowitą łodzianką. ::) ::) ::) :) :) :) :) :)

Karolkaz jasne, ze możesz! I inne co tylko czytają też mogą. W końcu to nie tajemnica, gdzie i wogóle. A tak sobie jeszcze pomyślalam, zę jak już ustalimy to można na inne wątki podejśc i ogłosić. Bo znam parę dziewczyn z Łodzi, które tu nie zaglądają, albo rzadko.
To podsumujmy: Park Poniatowskiego, najlepiej w sobotę do południa. To pozostaje ustalić datę i dokładną godzinę, ale to już jak Agawa wróci.
Anetas, jak chcesz to ja Ci pocztą wyślę!

Zuzia tez bierze udział w forum, a co :):):)

125023.jpg

dfsfkfkjfweffsslkkjaswr w we f FDUIO428FHkdfe gkgi jkjfk jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

:D :D :D :D :D :D :D :D

Wracam już we wtorek i bardzo się cieszę na forumowe spotkanie :) - dzięki, że pamiętałyście o mnie :)
Dostosuję się do was - Agusia - mogę was zabrać do pojazdu - tylko foteliki będą potrzebne :)

Buziaki :)

A w Ustce pada :(

Agawa, Ty to wiem, że jesteś w Ustce i przykro mi z powodu deszczu, ale jeścli Cię to pocieszy to w Łodzi tez leje, od czasu do czasu słońce wyjdzie ale temperatura też ledwo 20st osiąga....
ale gdzie reszta?!?!?

Agata B. pisze:
Agawa, Ty to wiem, że jesteś w Ustce i przykro mi z powodu deszczu, ale jeścli Cię to pocieszy to w Łodzi tez leje, od czasu do czasu słońce wyjdzie ale temperatura też ledwo 20st osiąga....
ale gdzie reszta?!?!?
sorki pomyłka to nie tu mialo trafic
;)

reklama
Do góry