reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Ja tez uwazam, ze my zanmy sie juz na tyle, ze nie ma sie co obawiac.
Ja jestem łodzianka od urodzenia, ale który to Park Ponaitowskiego to tez nie wiem.
Głupio tak jakos nie wiedziec ale cóz...
Tak jakos wyszło.
Zgadzam sie ze Agawa byc musi.My z Agawa juz sie poznałaysmy, ale dawno nie widziałysmy.

Aga! Ja już tyle razy zapraszałam! częśc przechodzi ale tutaj też się odzywają. Może poprostu poprosimy moderatora żeby wątki połączył i będzie z głowy? Bo jak istnieją dwa wątki to zawsze tak będzie tym bardiej, że tutaj jest dział FORA REGIONALNE.

No, ja już tez tak myślałam.
Albo my przenieśmy sie tutaj, a tamaten wątek zamkniemy.
Tylko, jakis czas temu była juz taka propozycja, wyszła chyba od Agawa, i jakos te przenosiny nie wyszły.
No, ale mozna spróbowac połaczyc wątki.

No pewnie! Każda Łodzianka z BB jest mile widziana! A inne tak jak Anetas będą z nami duchem, nie? A to ja już wiem który to park! Ja mam super dojazd - jednym autobusem spod bloku. Tylko, kurcze, jak przyjedzie stary to się z wózkiem nie wcisnę! Ale jak to będzie sobota, to może męża nakręcę to mnie zawiezie?

reklama
hej :)

spotkanie to super pomysł! ja wlasciew jestem non stop wolna więc termin zalezy od was. wolalabym jednak zeby to nie bylo miedzy 14 a 16 bo wojtek wtedy spi :p a dojazd do parku tez mam spoko - 8ką. czyli czekamy na Agawę i ustalamy meeting :D

anetas ja to nie wiem nawet czy to tofu to zjadliwe jest. tobie smakuje ???
Agata B. ja trzymam ubranka dla kolejnego dzidziusia ;D

Do góry