reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Aga, dzieki za pomoc. Chociqaz nie wiem czy da rade 3 foteliki zamontowac w samochodzie :)
ANETAS tramwaje na Olechowie nie jeżdżą.Musielibysmy chyba dojechać autobusem 98.
Tylko,ze gorzej z terminem, bo weekendy mamy przewaznie zajete.Poniewaz w tygodniu tata pracuje, wiec sobota i niedziela to jedyne dni kiedy spedzamy rodzinnie.
W zasadzie dwa najblizsze to mamy zaplanowane.No, ale zobaczymy moze uda sie cos pozamieniac.
Jak juz bedzie znany termin, to bede sie martwic.

reklama
Widzę, ze Agawa też pojechała do Ustki ;D Ja jeszcze trafiłam na ładną pogodę, więc prezentuję mały fotoreportaż:

Pierwszy oddech morską bryzą i od razu sen.. :).
dscn5410pa4.jpg

Mama się cieszy, że śpię...ale jeszcze nie wie, że w nocy będę wolał zabawę ::)
dscn5419ye8.jpg

Gdyby nie faceci wołający: "cola..zimna cola" i "bułki słodkie, paluchy...komu" spałbym sobie tak non stop :p
dscn5440lg0.jpg

Nie ma jak u mamy...choć nawet tu mnie razi to cholerne słońce... ::)
dscn5442bg9.jpg

Widok jak widok...też coś :(
dscn5448nm9.jpg

Nie będę się uśmiechał...wolę się przytulić ;)
dscn5452pw7.jpg

Całkiem fajnie na tej plaży... ;D
dscn5489zh0.jpg

A jak już mama jest obok to jest fantastycznie... ;D
dscn5505yv1.jpg

Aż chce mi się śmiać i fikać...Słońce już nie jest takie ostre...nawet mogę się poopalać...już po 17.00-tej
dscn5507kf3.jpg

W hotelu też jest ok, zabrali ze sobą nawet moją grzechotkę i z wdzięczności nauczyłem się ją trzymać ;D
dscn5546uw4.jpg

Aaa Agawa nie wiem, czy już wiesz, ale Gabrysia u mojej sąsiadki (z cudną psiną Zorką) urodziła się 22 lipca. Ważyła 2600g i mierzyła 53 cm. Mając wspólny temat dzieciowy (ja niestety nie posiadam juz psa i wcześniej nie miałam tematu i okazji) parę razy już rozmawaiłyśmy. Mam nadzieję, że i Ciebie kiedyś na spacerze spotkam. ;D

Julcia! Słiczny synuś! Mamusia też! ;) Mam nadzieję, ze będziesz na spotkaniu? Mamusiagusiu! Jak nie te dwie soboty to następna. To będzie chyba 2gi września. To już z takim wyprzedzeniem, że każda zaraezerwuje ten czas. Dziewczyny co wy na to?

halo ! co tu tak cicho ???

czy ktos wie kiedy ten ogródek jordanowski otworzą? tam są takie fajne zjeżdżalnie...

anetas jak tam u was?

Mnie termin 2 września odpowiada. Jeśli nie wypadnie mi akurat dyżur w pracy stawię się napewno.

Anetas!

Chętnie bym ci pomogła w kwestii opiekunki, ale niestety nie mam doświadczenia w tym względzie. Moja córeczka zostaje na zmianę z tatą i babcią.

Julcia!
Superatowe fotki.
Oj kiedy ja ostatnio byłam nad morzem , bedzie już ze 3 lata. Wcześniej preferowalismy z mężem czynny wypoczynek na górskim szlaku. ;D Teraz przynajmniej w ciągu przyszłorocznych wakacji trzeba będzie zmienić przyzwyczajenia. Zresztą chętnie dla odmiany pojadę poleniuchować nad Bałtykiem. :D

reklama
Do góry