reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

hej!
no to wszystko juz wiem :)

ja tez witam nowe foremki (tudziez forumowiczki ;) ) Renee29,padiqq, martap22,karolkaz  ;D

mija79 a ja wlasnie caly lipiec spedzilam w Inowłodzu  ;D  ;D  ;D jezdze tam od 24 lat! a gdzie dokładnie masz tą działke? my na ul.legnickiej.

Agawa zazdroszcze ci tych 2 tyg nad morzem! i z calego serca zycze przepieknej pogody!
mamusiuagusiu przeczytalam twoj post gdzie pisalas o tym, jak byliscie z 3 tygodniowym oskarkiem nad morzem! kfarda jestes! ja bym sie nie odwazyla... nawet nie ze wzgledu na dzidzie - ja ledwo zylam przez miesiac po porodzie. nie usiedzialabym w aucie nawet 2h  :p

no. reszte wakacji spedzamy  miescie wiec bede regularnie zagladac! :)
buziaki dla wszystkich!

a to my na wakacjach :)
festynnk1.jpg

wakacje11da3.jpg

reklama
Anetas! Ulik!
Superatowe zdjęcia. Śliczne są wasze dzieciaczki. :laugh:

AgataB!
Całuski dla Zuzanny od Zuzy. ;D Ładnie jej w tych okularkach.

Ja już niestety jestem po wakacjach. Skończył mi się urlop macierzyński i wypoczynkowy i trzeba było wrócić do pracy. Następny urlop dopiero w grudniu. Trzeba się przecież odpowiednio przygotować do pierwszej gwiazdki Zuzanny.

Wszystkim urlopujacym mamom życzę przepieknej pogody i udanego wypoczynku.

Ulik dokładnie to 2 km za Inowłodzem we Fryszerce.Jeżdzę tam od 27 lat,ale w Inowłodzu bywamy na zakupach gdy jestesmy na działce.

mija79 ul. legnicka to dawna brzustowska. za mostem (w str opocnza) w prawo i potem znowu lekko w prawo. po drugiej str rzeki niz np kosciol sw. michala. a ja nie wiem gdzie jest fryszerka ??? choc nazwe znam bbb dobrze ze slyszenia.
{agnieszka} a ty tez znasz Inowłódz? zakościele jest nizej - ode mnie mozna do zakosciela splynac rzeką. ale bywalam kiedys na zakoscielu. i znam tam pare osób.

mamusiuagusiu strazak jak sie patrzy ;)

reklama
Ulik teraz kojarzę gdzie to mniejwięcej jest.A Fryszerka jest za mostem  w lewo,dalej prosto aż dojedziesz do lasu.Tam zaczynają się domki,do nas skręca się w lewo przed przystankiem. Agnieszka to moja siostra rodzona.

Do góry