reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

hej!
no to wszystko juz wiem :)

ja tez witam nowe foremki (tudziez forumowiczki ;) ) Renee29,padiqq, martap22,karolkaz  ;D

mija79 a ja wlasnie caly lipiec spedzilam w Inowłodzu  ;D  ;D  ;D jezdze tam od 24 lat! a gdzie dokładnie masz tą działke? my na ul.legnickiej.

Agawa zazdroszcze ci tych 2 tyg nad morzem! i z calego serca zycze przepieknej pogody!
mamusiuagusiu przeczytalam twoj post gdzie pisalas o tym, jak byliscie z 3 tygodniowym oskarkiem nad morzem! kfarda jestes! ja bym sie nie odwazyla... nawet nie ze wzgledu na dzidzie - ja ledwo zylam przez miesiac po porodzie. nie usiedzialabym w aucie nawet 2h  :p

no. reszte wakacji spedzamy  miescie wiec bede regularnie zagladac! :)
buziaki dla wszystkich!

a to my na wakacjach :)
festynnk1.jpg

wakacje11da3.jpg

reklama
Anetas! Ulik!
Superatowe zdjęcia. Śliczne są wasze dzieciaczki. :laugh:

AgataB!
Całuski dla Zuzanny od Zuzy. ;D Ładnie jej w tych okularkach.

Ja już niestety jestem po wakacjach. Skończył mi się urlop macierzyński i wypoczynkowy i trzeba było wrócić do pracy. Następny urlop dopiero w grudniu. Trzeba się przecież odpowiednio przygotować do pierwszej gwiazdki Zuzanny.

Wszystkim urlopujacym mamom życzę przepieknej pogody i udanego wypoczynku.

Ulik dokładnie to 2 km za Inowłodzem we Fryszerce.Jeżdzę tam od 27 lat,ale w Inowłodzu bywamy na zakupach gdy jestesmy na działce.

mija79 ul. legnicka to dawna brzustowska. za mostem (w str opocnza) w prawo i potem znowu lekko w prawo. po drugiej str rzeki niz np kosciol sw. michala. a ja nie wiem gdzie jest fryszerka ??? choc nazwe znam bbb dobrze ze slyszenia.
{agnieszka} a ty tez znasz Inowłódz? zakościele jest nizej - ode mnie mozna do zakosciela splynac rzeką. ale bywalam kiedys na zakoscielu. i znam tam pare osób.

mamusiuagusiu strazak jak sie patrzy ;)

reklama
Ulik teraz kojarzę gdzie to mniejwięcej jest.A Fryszerka jest za mostem  w lewo,dalej prosto aż dojedziesz do lasu.Tam zaczynają się domki,do nas skręca się w lewo przed przystankiem. Agnieszka to moja siostra rodzona.

Do góry