reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Według moich informacji, do soboty ma byc ładnie, albo do niedzieli., a potem chyba do poniedziałku, lekkie ochłodzenie i deszcz, a potem znów ma byc cieplutko i ładnie.
MAm nadzieję, ze bedzie ciepło i nie bedzie padało, bo chcielibysmy wybrac sie do ZOO, obejrzec zwierzaczki.

reklama
Pytanie1:
Smyk w Galerii, Bartek w Geant na Włókniarzy i M1 na Brzezińskiej - nie pamiętam nazwy sklepu ale na wprost 1 wejścia (przy Pracitkerze)..

Pytanie2:
Takie cudeńko to nie wiem.. widziałam podobne rowerki w Tesco na Widzewie. Możesz spróbować na giełdzie albo poszperać po sportowych i markjetach.. a jesli ma być ten i tylko ten to zadzwoń i umów sie z gościem na odbiór własny - jesli mieszka niedaleko..

JA widziałam, taki rowerek w gazetce z MAKRO, albo z SELGROSU, ceny nie pamietam.Co do bucików, to Agawa wymieniła chyba te najbardziej popularne.Ja czasami kupowałam w takim osiedlowym sklepie.Niedrogo, a bardzoo dobre gatunkowo buciki.

dziekuje za wszystkie odpowiedzi ;D
ja kapciuszki tez kupuje w osiedlowym, ale myslalam o jakichs sandałkach na lato i trampko[podobnych na teraz.
jescze raz dzieki!

reklama
Agusia,
Pewnie! Julka też polubiła Kamilka :) Bedę standardowo na placu zabaw ok. 17..

DZIEWCZYNY!
Mamusiaagusia ma przepiękne włosy! Nigdy w życiu czegoś podobnego na oczy nie widziałam!
Kruczo-czarne, długaśne a warkocz gruby jak szyja!
Aga,
Ty nam podaj przepis na wychów takich hairów.. jak je pędzisz i czym nawozisz ;D Są rewelacyjne!

Pozdrowionka :)

Do góry