reklama
mamusiaagusia
mama chłopaczków dwóch
Ja słyszałam, ze majowy długi weekend, ma byc ciepły, ale deszczowy.Mam nadzieję, ze sie nie sprawdzi, co do tego deszczu oczywiscie .
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
A ja chyba w tym roku wyjatkowo (do lipca) wolałabym deszcze codziennie - dopadły mnie pyłki - a w tym roku ze wzgledu na ciaze nie moge brac zadnych lekow - wiec objawy sie skumulowaly i sa straszne - katar do kolan, czerwone lzawiace oczy, ciezka glowa, nic nie slysze (prawie), co jakies 15 minut salwy kichania ze az cala chalupa dudni a do tego dusznosci wieczorami.... koszmar jak ja to przezyje do lipca ??
Moze znacie jakies sposoby nieszkodzace malenstwu??
Moze znacie jakies sposoby nieszkodzace malenstwu??
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
mamusiaagusia
mama chłopaczków dwóch
IRLANDIO kochana, masz ślicznego synusia.Tylko jak tak dalej pójzie, to nasi panowie będą zmuszeni szukać żony, poza Łodzią, bo coś mało panienek sie rodzi.
Jeszcze NAm synowie wyemigrują, za drugą połówką .
U mnie dwóch chłopaków
Irlandia ma synka.
Tweety ma synka.
Elpis78 tez czeka na synka(no chyba,że nastapiła pomyłka )
Ulik ma synka
Anetas tez.
Jeszcze NAm synowie wyemigrują, za drugą połówką .
U mnie dwóch chłopaków
Irlandia ma synka.
Tweety ma synka.
Elpis78 tez czeka na synka(no chyba,że nastapiła pomyłka )
Ulik ma synka
Anetas tez.
mamusiaagusia
mama chłopaczków dwóch
No to jest jest jakies pocieszenie.
reklama
Hej
Ja czytam, czytam.. tylko mi czasu na pisanie coś ostatnio brakuje.. zawał w pracy!
Irlandia,
Twój Olinek podobny do mamusi więc powodzenie u płci przeciwnej - murowane
Rzeczywiście dziewczynek u nas w łodzkiem jak na lekarstwo Hehehe.. będa miały panienki w kim wybierać ;D
Jutro wybieram się z Julindą do lekarza bo narzeka na bóle pod kolankami - wczoraj całe popołudnie szalała na rowerze i bez roweru więc nie wiem czy ten ból spowodowany jest nadwyrężeniem mięśni i stawów czy znowu jakieś choróbsko-paskudztwo ją dopada Profilaktycznie podaje jej Rutinoscorbin, Sanosvit, Malię i na noc Tantum Verde bo mi coś przychrypła i mówi momentami jak ogr Zobaczymy..
Moje kwiaty już wyemigrowały z "cieplarki" (patrz -> klatki schodowej) na balkon i wdzięczą się do słońca
Przytaszczyłam także z garażu letnie ubrania i wieczorem bedę je odświerzała.. kiedy to ma sie u nas pogoda popsuć, szanowne koleżanki? bo czasu nawet na obejrzenie prognozy mi brakuje..
Ja czytam, czytam.. tylko mi czasu na pisanie coś ostatnio brakuje.. zawał w pracy!
Irlandia,
Twój Olinek podobny do mamusi więc powodzenie u płci przeciwnej - murowane
Rzeczywiście dziewczynek u nas w łodzkiem jak na lekarstwo Hehehe.. będa miały panienki w kim wybierać ;D
Jutro wybieram się z Julindą do lekarza bo narzeka na bóle pod kolankami - wczoraj całe popołudnie szalała na rowerze i bez roweru więc nie wiem czy ten ból spowodowany jest nadwyrężeniem mięśni i stawów czy znowu jakieś choróbsko-paskudztwo ją dopada Profilaktycznie podaje jej Rutinoscorbin, Sanosvit, Malię i na noc Tantum Verde bo mi coś przychrypła i mówi momentami jak ogr Zobaczymy..
Moje kwiaty już wyemigrowały z "cieplarki" (patrz -> klatki schodowej) na balkon i wdzięczą się do słońca
Przytaszczyłam także z garażu letnie ubrania i wieczorem bedę je odświerzała.. kiedy to ma sie u nas pogoda popsuć, szanowne koleżanki? bo czasu nawet na obejrzenie prognozy mi brakuje..