pola06
Fanka BB :)
Zyje zyje ) dziękuję pisałam ze więcej czasu z rodzinka spędzam a na brzuszkach nawet zdjęcie wstawiłam )) tez o Was mysleDobrze ze sie odzywasz bo myslalam ostatnio co tam u Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zyje zyje ) dziękuję pisałam ze więcej czasu z rodzinka spędzam a na brzuszkach nawet zdjęcie wstawiłam )) tez o Was mysleDobrze ze sie odzywasz bo myslalam ostatnio co tam u Ciebie
A ja dalej nic jeszcze nie mam...
Korci mnie strasznie na zakupy, ale dopóki nie będę wiedziała kto mieszka u mnie to się powstrzymuje... Z trudem, ale się powstrzymuje
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze możesz pokupować rzeczy uniwersalne, pasujące do obu płci
A ja dalej nic jeszcze nie mam...
Korci mnie strasznie na zakupy, ale dopóki nie będę wiedziała kto mieszka u mnie to się powstrzymuje... Z trudem, ale się powstrzymuje
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ponoć fotelik samochodowy najlepiej maxi costi
RECARO także ma bardzo wysokiej jakości foteliki.
Mimo że jeszcze nie znam płci to nie mogłam się powstrzymać z zakupami
Oto moje ostatnie łupy
Body z pingwinkiem,spiochy,półśpiochy i zabawkę kupiłam w sklepie Link do: Wysokiej jakości ubranka dla niemowląt.Ciuszki świetne, gdzie takie kupiłaś?