reklama
Będziesz zadowolona :-)I wiem już jakie od brata dostaniemy fotelik i wózek. Tzn fotelik już nam oddali, to Maxi cosi cabriofix czarny, a wózek TAKO Captiva Mohican 03, zielony i grafit.
Captiva jest bardzo zwrotna i funkcjonalna :-) ma Świetną amortyzację :-)
Bardzo dobrze wspominam ten wózek :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
wenaa
Zaangażowana w BB
Dziewczyny planuje zakup wózka. .ale można oszalał. .jak znajdę jakiś niby super to opinie w necie takie sobie... pomóżcie proszę. .. zastanawiam się nad tako omega lub baby design dotty clasic.. wiecie coś o nich? Cena nie mała ale mamy dostać wózek w prezencie i mamy limit do 3 tys (oczywiście na 3 lub 4w1)... ?
Musisz się zastanowić do czego tego wózka będziesz używać.Dziewczyny planuje zakup wózka. .ale można oszalał. .jak znajdę jakiś niby super to opinie w necie takie sobie... pomóżcie proszę. .. zastanawiam się nad tako omega lub baby design dotty clasic.. wiecie coś o nich? Cena nie mała ale mamy dostać wózek w prezencie i mamy limit do 3 tys (oczywiście na 3 lub 4w1)... ?
Czy będziesz go wnosić na x piętro, po jakim terenie będziesz chodzić.
Wtedy odbierasz stelaż, koła i jak już to masz, to szukasz takiego, jak Ci się podoba :-)
Co masz na myśli pisząc wózek 4w1?
wenaa
Zaangażowana w BB
No właśnie przez 3 miesiące będziemy mieszkać w bloku na 3 pietrze a potem w domku bo się przeprowadzamy. Zależy mi na tym żeby dało się nim jeździć po nierównościach bo nie będziemy mieć drogi przy domku jakiś czas... chciała bym żeby nie trzeszczal, i był bezpieczny.. i oczywiście ładny. [emoji5] 4 w 1 to wózek z gondola, spacerem, fotelikiem samochodowym i bazą. [emoji5] dlatego była bym wdzięczna za jakieś polecenia i opinie[emoji5][emoji5]
Na nierówności to zdecydowanie koła pompowane + dobra amortyzacja.No właśnie przez 3 miesiące będziemy mieszkać w bloku na 3 pietrze a potem w domku bo się przeprowadzamy. Zależy mi na tym żeby dało się nim jeździć po nierównościach bo nie będziemy mieć drogi przy domku jakiś czas... chciała bym żeby nie trzeszczal, i był bezpieczny.. i oczywiście ładny. [emoji5] 4 w 1 to wózek z gondola, spacerem, fotelikiem samochodowym i bazą. [emoji5] dlatego była bym wdzięczna za jakieś polecenia i opinie[emoji5][emoji5]
Przez 3 mce jakoś się pomęczysz a potem jak domek, to waga wózka niespecjalnie Cie musi interesować :-)
Gondola musi być długa, tak aby zmiesciło się dziecko + ciepły śpiwór w zimie. Spacerowka musi być rozkładana na płasko.
I tyle :-)
Reszta zależy od Ciebie.
Pamiętaj, że zapewne każdy wózek ma tyle samo zwolenników, co i przeciwników.
Pytanie o 4w1 było podchwytliwe :-) odpowiedziałaś prawidłowo :-)
Dla niektórych wózek 4w1 to jest milion w jednym, bo liczą wszystko...
reklama
Wystarczy :-)Hehe nie spodziewałam się takich testow) a długa gondola to jaka? 82 wystarczy?
80 cm jest wystarczające :-)