reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie robią zakupy :)

super a ja nawet nie myślę coś tam mam po synku a resztę w lipcu...
ale mam już papcie i skarpetki do szpitala hehe(bo koszule i szlafrok stare)

reklama
A ja w sumie tak oglądałam,oglądałam i tyle rzeczy mi się podoba że stwierdziłam w końcu że czemu odmawiać sobie przyjemności.Jak poznam płeć to pewnie jeszcze sobie poszaleje;)

A ja dalej nic jeszcze nie mam...
:(
Korci mnie strasznie na zakupy, ale dopóki nie będę wiedziała kto mieszka u mnie to się powstrzymuje... Z trudem, ale się powstrzymuje ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Zawsze możesz kupić jakąś praktyczną, uniwersalną rzecz jak np kocyk w neutralnym kolorze, zabawka dla niemowlaka albo smoczek ;)

Hey dziewczyny wita was marcówko/kwietniówka 2016 :) termin był na marzec ale synkowi sie nie spieszyło :p sprzedaje na allegro ciuszki z których mój malec wyrasta (te pierwsze są dosyć neutralne, bo nie mogąc się doczekać ciąży już zaopatrywałam się w ubranka) - kupowałam nowe, więc są tylko po 1 dziecku zapraszam - nick taki sam jak tutaj kamilaasami :) pozdrawiam

Cześć dziewczyny,
Czy kupujecie do łóżeczka ochraniacze, poduszeczki i inne tego typu rzeczy? Słyszałam ,że lepiej ,żeby ich nie było. Dziecko może się udusić. Może wystarczy tylko prześcieradło i kocyk?

Tez tak slyszalam,z poduszki zrezygnuje,ale ochraniacz kupie.
A wy jak stoicie z wyprawka?Ja nadal mam poczucie ze tak malo czasu a tyle brakow mam ;)

Cześć dziewczyny,
Czy kupujecie do łóżeczka ochraniacze, poduszeczki i inne tego typu rzeczy? Słyszałam ,że lepiej ,żeby ich nie było. Dziecko może się udusić. Może wystarczy tylko prześcieradło i kocyk?

Ochraniacz bardzo się przydaje - później dzeciaczki są bardzo ruchliwe i uderzają się w głowę, wsadzają stópki miedzy szczebelki.
Poduszka na początku się słabo przydaje ale polecam poduszkę klin - pomaga jak dziecko ulewa, czy ma katar.

odradzam baldachimy - zbierają kurz i mogą wzmagać np. alergie, dodatkowo jest kiespki przepływ powietrza.

reklama
A ja właśnie wróciłam z małych zakupów... :)

1466077585-1d1mld.jpeg
1466077594-1d1mld.jpeg
1466077603-1d1mld.jpeg
1466077613-1d1mld.jpeg

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry