reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie robią zakupy :)

A ja w dalszym ciągu nie wiem jaki wózek chce :unsure:
W tym "Baby Fancie" co ostatnio byłam wybór wózków był spory ale żaden mi się nie podobał :no2: Niektóre były takie duże że wyglądałam przy nich jak jakiś kurdupel...bez dziecka było mi ciężko je prowadzić a jak bym miała jeszcze coś takiego na schody wciągać...maskara....

Na karcie ciąży z Martynką już w 16 tygodniu miałam wpisaną płeć a teraz to chyba muszę liczyć że na połówkowym maleństwo się ukaże :rolleyes2:

reklama
Aluśka - ja też się zaczęłam zastanawiać nad wóżkiem. Spacerówkę mam i zaczynam skłaniać się do tego by kupić używany ale tylko z gondolą. Druga spacerówka nie jest mi potrzebna a na wiosnę to już spokojnie bede mogła berbecia dać do zwykłego wózka.

Zastanów się może nad innym rozwiązaniem - niektóre wózki mają wyjmowaną miękką gondolę lub można dokupić taki wkład, który można spokojnie wyjąć i nosić dziecko po schodach, to lżejsze i przyjemniejsze rozwiązanie (miałam coś takiego przy drugiej córze)

Dokładnie :-) napiszcie sobie na kartce czego oczekujecie od wózka, na jaki teren, czy ma być lekki - czy bez różnicy, a jak już wszystko wypiszecie, to szukajcie :-) Będziecie wiedziały na co zwracać uwagę :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

A co myślicie o takim zestawie?
Spacerówka, głęboki i do auta...
Zastanawiam się nad takim... Kolorki też uniwersalne, jakby niespodzianka przy porodzie była ;)

Załączniki

• 1459074165909.jpg
    1459074165909.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 189
Ja się teraz interesowałem bo to mój pierwszy wózek i chce żeby posłużył. ..ponoc musi mieć duze pompowane koła lub żelowe, a mortyzatory, regulowana rączka, i pasy z zabezpieczeniami

Hej, dziś byliśmy u mojego brata ciotecznego i potem po drodze wystąpiliśmy do sklepu do outletu Smyk i mój mąż wybrał takie oto rzeczy (ja tylko rozmiar dobrałam) :

Załączniki

• 1460224989006.jpg
    1460224989006.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 146
  • 1460225001972.jpg
    1460225001972.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 152
  • 1460225015780.jpg
    1460225015780.jpg
    61,3 KB · Wyświetleń: 152
reklama
Do góry