reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie robią zakupy :)

Ja też się wstrzymuję jeszcze. Myślę, że pojedyncze ciuszki kupię po drodze, ale całą wyprawkę tak planuję w czerwcu.

Dziewczyny, chciałabym zapytać Was o jeszcze jedną rzecz w związku z wózkami. Też będę kupowała taki 2w1 gondolę, przerabianą na spacerówkę. Ale ja chciałabym taką spacerówkę, żeby Dziecko było zwrócone do mnie a nie przodem do kierunku jazdy. Znam sytuację, że dziecko się krztusiło i matka nie widziała i taką, że dziecko bawiło się osą. Chciałabym mieć moje dziecko na oku, no i kontakt z nim podczas spaceru. Znacie jakieś dobre wózki takie?

reklama
Ja też się wstrzymuję jeszcze. Myślę, że pojedyncze ciuszki kupię po drodze, ale całą wyprawkę tak planuję w czerwcu.

Dziewczyny, chciałabym zapytać Was o jeszcze jedną rzecz w związku z wózkami. Też będę kupowała taki 2w1 gondolę, przerabianą na spacerówkę. Ale ja chciałabym taką spacerówkę, żeby Dziecko było zwrócone do mnie a nie przodem do kierunku jazdy. Znam sytuację, że dziecko się krztusiło i matka nie widziała i taką, że dziecko bawiło się osą. Chciałabym mieć moje dziecko na oku, no i kontakt z nim podczas spaceru. Znacie jakieś dobre wózki takie?
Molly samych takich nie znajdziesz - szukaj takich z przekładaną rączką lub z przekładanym siedziskiem.
Z popularniejszych masz Jedo - w każdym modelu możesz przekładać siedzisko - dodatkowo w modelu Neiva jest przekładaną rączka. W Tako też możesz przekładać siedzisko - nie wiem czy w każdym modelu. Xlander X move ma przekladane siedzisko.
Graco symbio ma przekladane siedzisko i przekładaną rączkę.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

To włAśnie ten

Załączniki

• 1458767465892.jpg
    1458767465892.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 129
Dziś włAśnie je widziałam na żywo i gondola wydawala mi się wysoko , gorzej włAśnie z spacerówka , ta rzeczywiście była nisko..

podoba mi się ten co Paulinka.1232 pisze. Tylko na żywo muszę zobaczyć czy nie za niski. Ja bym chciała ten kolor piaskowy z brązem

wózek.jpg

Załączniki

• wózek.jpg
    wózek.jpg
    57,6 KB · Wyświetleń: 131
Navingtony są bardzo fajne i dobrze wykonane, no i w razie czego tfu tfu nie ma problemu z serwisem, bo właścicielem marki jest Deltim - ten sam co od Xlander, Amelis itp :-)

Wszystko zależy od tego jakiego wzrostu jesteście. Ja jestem dość wysoka i dla mnie odpowiednią wysokość mają Jedo, Tako, Maxi Cosi (aczkolwiek tutaj moim zdaniem spacerowka jest kiepsko zabudowana i kiepsko chroni dziecko), Xlander, Amelis, Camarelo.

Zwróćcie też uwagę na to, że w spacerowce jak dziecko usnie i rozlozycie oparcie - w wielu wózkach już nie dostaniecie się do kosza z zakupami.
Poproście w sklepie o zamontowanie spacerówki i zobaczcie jak to wygląda w wybranym przez Was wózku :-)

Że względu na konstrukcję wiele wózków z przednimi skretnymi kołami jest nieco wyższych od tych samych modeli na czterech nieskretnych kołach. Navingtona to nie dotyczy :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hehe no ja mam 182 :) no nic bede musiała jeszcze raz przyjrzeć się mu na żywo w takim razie. Bo wiem że gondola mi pasowała, a na spacerowke nie zwrocilam aż takiej uwagi. W tych modelach które były w sklepie wydawało mi sie ze xlandery mają tak nisko zamieszczone gondole.

Do góry