reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek ale masz super córcie, mój by tak nie został. Brawo!

Agunia nieźle chłopcy się bawią [emoji1] na pewno nie nudzisz się w domu przy takich łobuziakach [emoji6]

U nas cały czas samochody i sam różne wymyśla i buduje z klocków :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agunia oczy dookoła głowy to chyba za mało[emoji6] a tak poza tym to dużo cierpliwości Ci życzę.

Moich zębów mądrości póki co nikt się nie czepiał ale muszę się wybrać znów na kontrolę. Chyba też bałabym się wyrwania ich:/

Edysiek u nas dziś też Słońce piękne. Ciekawe czy jest ciepło bo jeszcze w wyrku zalegam;)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja odstawiłam dzieci do przedszkola. Słońce świeci, ale miło nie jest. Oby tylko już śnieg nie padał.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje starsze samo poszło do szkoły ale kończy dzisiaj o 10.00 [emoji29] a małe jeszcze śpi [emoji5] tylko na dworze zimno i deszczowo brrry

U mnie kilka dziewczyn siedzi, bo mają na 9 to stwierdziły, że posiedzą u nas. Kinga szczęśliwa [emoji16]
Też liczę na ciepło, bo muszę w końcu ogórki posiać. Dzisiaj jednak mam w planach gołąbki

Dzien dobry.
U mnie sloneczko ale mrozno jeszcze,w poludnie moze wreszcie ladny dzien bedzie.

Agunia to chlopaki szaleja a to pewnie dopiero poczatek:rofl2:

Moja tez nie ma oporu zeby gdzies zostac,to cyganskie dziecko,kiedys pod sklepem z babka posxla nie ogladajac sie za mna bo jej loda obiecala:oo:.

Hihi Milenko to mnie rozbawilas [emoji2]
Agunia to masz wesolo. Dobrze ze chlopaki weseli i zwawi. Mama niedlugo odpocznie [emoji2]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Loka to wcale takie smieszne nie jest,bo jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze ja mozna porwac za batona:szok:.Jest tak łakoma n slodycze ze pojdzie na koniec swiata za nimi:ninja2:

Moja za słodyczami nie przepada, ale lody może jeść hurtowo. Chociaż w sklepie i tak woła żeby kupić.
Mamo, kup pianki.
Przecież Ty nie lubisz
No, nie lubię [emoji23]

reklama
Dziewczyny wczoraj zrobiłam kruche ciasto - pierwszy raz w życiu i gdyby piekarnik nie zwariował to pewnie byłoby dobre ale dziad jeden w ciągu 7 minut ciasto spalił!!! [emoji34]
Za to wieczorem robiłam kopytka też pierwszy raz [emoji55] i te już wyszły pyszne [emoji5] .
A teraz łapie za mopa bo podłoga sama już prosi żeby ją umyć [emoji23]

Do góry