reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek ale masz super córcie, mój by tak nie został. Brawo!

Agunia nieźle chłopcy się bawią [emoji1] na pewno nie nudzisz się w domu przy takich łobuziakach [emoji6]

U nas cały czas samochody i sam różne wymyśla i buduje z klocków :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agunia oczy dookoła głowy to chyba za mało[emoji6] a tak poza tym to dużo cierpliwości Ci życzę.

Moich zębów mądrości póki co nikt się nie czepiał ale muszę się wybrać znów na kontrolę. Chyba też bałabym się wyrwania ich:/

Edysiek u nas dziś też Słońce piękne. Ciekawe czy jest ciepło bo jeszcze w wyrku zalegam;)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja odstawiłam dzieci do przedszkola. Słońce świeci, ale miło nie jest. Oby tylko już śnieg nie padał.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje starsze samo poszło do szkoły ale kończy dzisiaj o 10.00 [emoji29] a małe jeszcze śpi [emoji5] tylko na dworze zimno i deszczowo brrry

U mnie kilka dziewczyn siedzi, bo mają na 9 to stwierdziły, że posiedzą u nas. Kinga szczęśliwa [emoji16]
Też liczę na ciepło, bo muszę w końcu ogórki posiać. Dzisiaj jednak mam w planach gołąbki

Dzien dobry.
U mnie sloneczko ale mrozno jeszcze,w poludnie moze wreszcie ladny dzien bedzie.

Agunia to chlopaki szaleja a to pewnie dopiero poczatek:rofl2:

Moja tez nie ma oporu zeby gdzies zostac,to cyganskie dziecko,kiedys pod sklepem z babka posxla nie ogladajac sie za mna bo jej loda obiecala:oo:.

Hihi Milenko to mnie rozbawilas [emoji2]
Agunia to masz wesolo. Dobrze ze chlopaki weseli i zwawi. Mama niedlugo odpocznie [emoji2]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Loka to wcale takie smieszne nie jest,bo jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze ja mozna porwac za batona:szok:.Jest tak łakoma n slodycze ze pojdzie na koniec swiata za nimi:ninja2:

Moja za słodyczami nie przepada, ale lody może jeść hurtowo. Chociaż w sklepie i tak woła żeby kupić.
Mamo, kup pianki.
Przecież Ty nie lubisz
No, nie lubię [emoji23]

reklama
Dziewczyny wczoraj zrobiłam kruche ciasto - pierwszy raz w życiu i gdyby piekarnik nie zwariował to pewnie byłoby dobre ale dziad jeden w ciągu 7 minut ciasto spalił!!! [emoji34]
Za to wieczorem robiłam kopytka też pierwszy raz [emoji55] i te już wyszły pyszne [emoji5] .
A teraz łapie za mopa bo podłoga sama już prosi żeby ją umyć [emoji23]

Do góry