reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U mnie pada śnieg. Może mi ktoś powiedzieć, co ta wiosna robi?

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My komunia w niedziele,wszystko ogarniete tylko pogoda sie nie zapowiada.
Ktos ma wtyki i umie to zalatwic?dobrze zapłace:-D

Milenko ale przynajmniej ma być ciepło :) i może nie będzie padać. Teraz masz największy stres ale za to szybciej będzie z głowy. U nas jeszcze ponad trzy tygodnie..

Djmka u nas też przez chwilę padał :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie ząb mądrości się wypycha już kilka lat i co jakiś czas mam taki ból jak dzieci w czasie ząbkowania. Masakra jakaś:(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kroczek wspolczuje bolu. Chorowitkom zycze zdrowka!
Milenko no moze jeszcze zmieni sie pogoda. My jedziemy do Wroclawia na komunie i tez mam bardziej wiosenne ubranie niz zimowe wiec musze cos pomodyfikowac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nie mogę się wiosny doczekać. Pogoda nie rozpieszcza, teraz słonko świeci a przed chwilą grad padał. Ja liczę na pogodę 20 maja, bo mąż ma zakładową imprezę, taką dla całej rodziny.
Dzisiaj byłam z Kingą u dentysty, bo wypatrzyłam małą dziurkę. I muszę ją pochwalić, że była super dzielna. Nic się nie bała, bez problemu otworzyła paszczę i współpracowała z panią dentystką.
A potem jeszcze poszła ze mną do biblioteki (takiej dużej miejskiej) i jak ja wybierałam książki to ona pomagała pani bibliotekarce i obsługiwała ludzi.
W niedzielę byliśmy w galerii i została sama na kulkach a ja w tym czasie mogłam sobie zrobić zakupy. Pierwszy raz ją samą zostawiłam, ale poszła do dzieci i nie zwracała uwagi że mnie nie ma.
Wszyscy zadowoleni, dziecko się wyszalało a matka dwie sukienki sobie kupiła :)
To tyle, trochę wychwaliłam moje dziecko, ale nieustannie mnie zadziwia. Zmykam do pracy.

Śnieg? Dobrze, że u mnie tylko deszcz

Kroczek ja mam oba dolne mądrości do wyrwania, bo mi rosną krzywo i piekielnie się tego boję.

Edysiek brawo dla Kini. Ja jeszcze nie odważyłam się zostawić Julka samego, ale chyba już najwyższa pora.

Urwanie głowy mam z dzieciakami. Normalnie nie wiem, w którą stronę patrzeć, bo tak rozrabiają. Dzisiaj wyszłam do kuchni wynieść kubek po kawie, a Teosiek w tym czasie przysunął sobie fotelik (ten od milenki) pod kanapę, wlazł na nią i przechylony przez oparcie wisiał łbem na dół bo sięgał po zabawki, jakbym przyszła chwilę później to spadłby i rozwalił sobie głowę, a MOPS pytałby się "gdzie w tym czasie była nieodpowiedzialna matka". Poza tym rozbił już wszystkie lampy podłogowe jakie miałam w domu. Wie, że nie może się nimi bawić, kiwa łbem, że "nie" tak, że prawie łeb sobie ukręci, a i tak lezie i ciągnie za kable. Za to Julek zapałał ogromną miłością do ciastoliny i farbek i teraz wszystko w domu mam upierdzielone tym cholerstwem. No, cyrk na kółkach.

reklama
Do góry