reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja poszłam na łatwiznę bo moja siostra zamawiala miesięcy temu więc wysłałam zdjęcie do teściowej i kazałam zamówić identyczny tylko z innym imieniem [emoji3] a nadzienie malinowo-chrupkowe [emoji3]

A, mój syn tak jak Aguniowy idzie na dział zabawkowy, pobawi się po czym mówi już się nabawiłem i wychodzi [emoji3] dzisiaj kazałam mu wybrać jakąś zabawkę to kupimy to stwierdził że nie potrzebuje [emoji3]

Agunia - oby tylko temperatura.

U nas zimno strasznie , byliśmy dzisiaj w kościele. O dziwo wytrzymał całą mszę, chociaż były dwa małe kryzysy , pierwszy bo chciał telefon , a drugi, bo na ekranie zamiast bajek wyświetlane były literki [emoji85].

No właśnie ciekawe jakby go do kina zabrał , czy by wysiedział na jakiejś bajce, wątpliwa sprawa No ale. Byłyście może ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia zdrówka!

Ja też torty zamówiłam nie wiem co na nich będzie, może tradycyjne, wiem tylko że Huberta czekoladowy a Kuby śmietankowy.
Robię im w tym roku jednego dnia 2 kwietnia tak żeby M był na imprezie ;-).

Mika Hubi już jakiś czas mówi że chce do kina z tatą i planujemy na koniec marca pojechać jak nie wytrzyma to z nim wyjdę :-).

Też byliśmy dzisiaj w kościele, zimnica okropna i H nie był już tak grzeczny jak tydzień temu 8-) na szczęście były jeszcze lepsze "asy" ..

U mnie też na torcie muszą być pieski [emoji5] Jednak ja sama go będę robić tylko opłatek zamówię z Psim patrolem. Ja co roku sama robię torty dla dziewczyn i sprawia mi to wielką frajdę [emoji4]
Urodziny robię na Wielkanoc to jeszcze jest trochę czasu.
U mnie też zimno i Kinga nawet nie chciała iść na dwór. Potem przyszła jej kolezanka to też niezbyt chętnie się bawiła. Ona ostatnio znowu ma jakiś bunt i wszystko jest na "nie".
Oby tylko tej nocy spała normalnie.

Obawiam się, że moja w kinie by nie wysiedziała.

Agunia zdrówka.

reklama
Do góry