reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Widzę, że chorobowo. U nas katar ciągle, ale wczoraj Młoda się skarżyła, że ucho ja boli. Poszła do przedszkola, ale zobaczymy co będzie dalej.

Zdrówka dla dzieciaków.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dalej ma gorączkę i nic więcej. Ja już mam dość, bo to jego piąta choroba w sezonie jesień - zima, a normalnie chorował tylko raz w roku.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Oficjalnie ogłaszam, że moje dziecko ma ewidentnie bunt 3latka. Gdzieś od 2 tygodni zachowuje się jakby miał schizofrenię, np. wczoraj super grzeczny i pogodny, oglądamy bajkę po kąpieli a on mówi że chce jeść, więc pytam co mu dać? A on w pisk, szloch i że "ja ciebie nie chce, jesteś głupia dziewczyną, idź sobie"... Jak się ogarnął to go pytam dlaczego płakał to mi mówi że go zdwnerwowalam i zezloscilam i że on chce być smutny...
To już któraś akacja. Mam nadzieję że mu to szybko minie.

Coś znów w powietrzu. F wczoraj po kąpieli urządził mega "piłowanie dzioba" bo on chce jeszcze raz sie kapać . Tak wył , że mu chyba wszystkie gile z nosa po Katarze z 2015 roku wydarło [emoji36].Od rana dzisiaj jęczy , o co ? Bladego pojęcia nie mam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Taki wiek. Julek też czasami urządza takie akcje. Ale, że tylko czasami, a nie notorycznie to olewam sprawę, bo mam poważniejsze problemy niż jego muchy w nosie.

Co do choroby to wczoraj zrobił kilka luźnych kup, a dzisiaj jest już w pełni sił.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Mika u nas po kąpieli była wczoraj rozpacz, że on chce być brudny. A tak co 2 dzień słyszę " po co mnie urodziłaś, chciałem być w brzuchu". Mówi to w takich sytuacjach, że nie mogę wiązać tego z narodzinami Małej. Zresztą wczoraj wyl całe 15 minut jak byłam w sklepie bo on chce z Mamą. Widać taki czas.

Nie straszcie tym buntem:rofl2:
Moja akcji bez powodu nie robi ale jak sobie wymysli ze czegos nie chce to jest bardzo konsekwentna w tym:-D

reklama
Do góry