reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Widzę, że chorobowo. U nas katar ciągle, ale wczoraj Młoda się skarżyła, że ucho ja boli. Poszła do przedszkola, ale zobaczymy co będzie dalej.

Zdrówka dla dzieciaków.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dalej ma gorączkę i nic więcej. Ja już mam dość, bo to jego piąta choroba w sezonie jesień - zima, a normalnie chorował tylko raz w roku.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Oficjalnie ogłaszam, że moje dziecko ma ewidentnie bunt 3latka. Gdzieś od 2 tygodni zachowuje się jakby miał schizofrenię, np. wczoraj super grzeczny i pogodny, oglądamy bajkę po kąpieli a on mówi że chce jeść, więc pytam co mu dać? A on w pisk, szloch i że "ja ciebie nie chce, jesteś głupia dziewczyną, idź sobie"... Jak się ogarnął to go pytam dlaczego płakał to mi mówi że go zdwnerwowalam i zezloscilam i że on chce być smutny...
To już któraś akacja. Mam nadzieję że mu to szybko minie.

Coś znów w powietrzu. F wczoraj po kąpieli urządził mega "piłowanie dzioba" bo on chce jeszcze raz sie kapać . Tak wył , że mu chyba wszystkie gile z nosa po Katarze z 2015 roku wydarło [emoji36].Od rana dzisiaj jęczy , o co ? Bladego pojęcia nie mam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Taki wiek. Julek też czasami urządza takie akcje. Ale, że tylko czasami, a nie notorycznie to olewam sprawę, bo mam poważniejsze problemy niż jego muchy w nosie.

Co do choroby to wczoraj zrobił kilka luźnych kup, a dzisiaj jest już w pełni sił.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Mika u nas po kąpieli była wczoraj rozpacz, że on chce być brudny. A tak co 2 dzień słyszę " po co mnie urodziłaś, chciałem być w brzuchu". Mówi to w takich sytuacjach, że nie mogę wiązać tego z narodzinami Małej. Zresztą wczoraj wyl całe 15 minut jak byłam w sklepie bo on chce z Mamą. Widać taki czas.

Nie straszcie tym buntem:rofl2:
Moja akcji bez powodu nie robi ale jak sobie wymysli ze czegos nie chce to jest bardzo konsekwentna w tym:-D

reklama
Do góry