reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja poszłam na łatwiznę bo moja siostra zamawiala miesięcy temu więc wysłałam zdjęcie do teściowej i kazałam zamówić identyczny tylko z innym imieniem [emoji3] a nadzienie malinowo-chrupkowe [emoji3]

A, mój syn tak jak Aguniowy idzie na dział zabawkowy, pobawi się po czym mówi już się nabawiłem i wychodzi [emoji3] dzisiaj kazałam mu wybrać jakąś zabawkę to kupimy to stwierdził że nie potrzebuje [emoji3]

Agunia - oby tylko temperatura.

U nas zimno strasznie , byliśmy dzisiaj w kościele. O dziwo wytrzymał całą mszę, chociaż były dwa małe kryzysy , pierwszy bo chciał telefon , a drugi, bo na ekranie zamiast bajek wyświetlane były literki [emoji85].

No właśnie ciekawe jakby go do kina zabrał , czy by wysiedział na jakiejś bajce, wątpliwa sprawa No ale. Byłyście może ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia zdrówka!

Ja też torty zamówiłam nie wiem co na nich będzie, może tradycyjne, wiem tylko że Huberta czekoladowy a Kuby śmietankowy.
Robię im w tym roku jednego dnia 2 kwietnia tak żeby M był na imprezie ;-).

Mika Hubi już jakiś czas mówi że chce do kina z tatą i planujemy na koniec marca pojechać jak nie wytrzyma to z nim wyjdę :-).

Też byliśmy dzisiaj w kościele, zimnica okropna i H nie był już tak grzeczny jak tydzień temu 8-) na szczęście były jeszcze lepsze "asy" ..

U mnie też na torcie muszą być pieski [emoji5] Jednak ja sama go będę robić tylko opłatek zamówię z Psim patrolem. Ja co roku sama robię torty dla dziewczyn i sprawia mi to wielką frajdę [emoji4]
Urodziny robię na Wielkanoc to jeszcze jest trochę czasu.
U mnie też zimno i Kinga nawet nie chciała iść na dwór. Potem przyszła jej kolezanka to też niezbyt chętnie się bawiła. Ona ostatnio znowu ma jakiś bunt i wszystko jest na "nie".
Oby tylko tej nocy spała normalnie.

Obawiam się, że moja w kinie by nie wysiedziała.

Agunia zdrówka.

reklama
Do góry