reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

A mi się Julek na wiosnę odmienił całkowicie i wystarczy mu jak pobawi się zabawkami w sklepie, jak on to mówi "bez otworzenia". Takie mam fajne dziecko, że aż się nadziwić nie mogę.

Ancona w oczy rzuciła mi się strona candytm.pl

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agunia super moja tez juz w miare ugodowa zanim wyjdxiemy dp sklepu juz targuje sie ze mna co moze kupic:rofl2:
Ale jak oglada reklamy to kazda slodycz i kazda zabawka jest z okrzykiem To Kupie!

Ja wczoraj zakupilam juz caly ubior dla syna na komunie,takze kolejny punkt z glowy.

Myszka a zajecia byly platne czy sponsorowane?niezly biznes mozma zrobic

U nas też nic nowego poza tym że mam troszkę problemów zdrowotnych o dziwo niewiadomego pochodzenia bo wg badań nic się nie dzieje:/

Kuba w domu też daje popalić ciągle swoimi histeriami ale na szczęście w mieście jest bardzo grzeczny.

Dodatkowo muszę odwiedzić z nim ortopedę bo chodzi ciągle na palcach tzn jak chodzi na bosaka.

Ancona i jak wybrałaś kreację?

Agunia u nas ostatnio usypiająco działa basen:) Kuba uwielbia pływać:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Milenka i jaki strój kupiłaś? Cały garnitur ? Może fotki wrzucisz? My będziemy za dwa tygodnie jechać po strój dla K i M.

Jeszcze się nie zdecydowałam chociaż strasznie kusi mnie ta w paski :rolleyes: (jest na tyle uniwersalna że później będę mogła w niej chodzić bo szkoda mi wydać tyle kasy a założyć jeden raz) i pewnie skończy się tak że kupię dwie :D

Agunia przejrzałam stronę i znalazłam fajną na lato :)

Ancona nasi ida w albach to szukania nie mialam.Wczoraj przyjechala firma i sprzedawali wszystko na miejscu alby,rekawiczki buty.

Ja odpycham temat sukienki dla Siebie bo to bedzie masakra ale trzeba sie rusxyc w koncu.

Milenka u nas też będą długie alby ale pod spód trzeba coś założyć. I nie wiem czy cały garnitur czy marynarkę sobie odpuścić bo to już czerwiec będzie..
A za kiecką zacznij się rozglądać bo ja już dłuższy czas szukam i nie mogę się na nic zdecydować :dry:

Ancona moj syn ma krotka albe ze spodniami ,calkiem ladne.
Ja od dawna sxukam po necie kiecki ale jak cos znajde to jedna kolezanka mowi mi ze babcine i zostaje w punkcie wyjscia:p

U mnie czasu jak na lekarstwo. Kinga rozdarta się zrobiła po ostatnim chorowaniu. Wczoraj aż ochrypła.
W sklepie problemu nie ma, zwykle też tik taki wystarczą.
Z dobrych rzeczy tyle, że udało mi się sprzedać ostatnio kilka ubranek po małej. Oczywiście zaraz jej coś za to kupiłam [emoji6]

reklama
Milenka zajęcia płatne a to ksiegarnia z zabawkami drewnianymi Melissa Dough. Ceny kosmiczne, za takie same innej firmy połowę kasy dawałam. Tam nawet nie było co drobnego kupić. Do zabawy dzieci miały zamek drewniany - koszt 199 zł. Ale do zabawy wystawili też drewniane zabawki z IKEA. tańsze he he he. Same zajęcia nawet fajne bo ta Pani pedagog ma fajna opinie i sprawdziło się, Tylko lokalizacja odpuszczę sobie bo nie opanuje go póki co.
Ostatnio dostał nowy rowerek, prezenty jak ktoś przychodzi do Alicji też robią swoje, sytuacja jest specyficzna i najbardziej jego w tym szkoda bo nie rozumie. Przepracujemy temat

Do góry