reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

A mi się Julek na wiosnę odmienił całkowicie i wystarczy mu jak pobawi się zabawkami w sklepie, jak on to mówi "bez otworzenia". Takie mam fajne dziecko, że aż się nadziwić nie mogę.

Ancona w oczy rzuciła mi się strona candytm.pl

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agunia super moja tez juz w miare ugodowa zanim wyjdxiemy dp sklepu juz targuje sie ze mna co moze kupic:rofl2:
Ale jak oglada reklamy to kazda slodycz i kazda zabawka jest z okrzykiem To Kupie!

Ja wczoraj zakupilam juz caly ubior dla syna na komunie,takze kolejny punkt z glowy.

Myszka a zajecia byly platne czy sponsorowane?niezly biznes mozma zrobic

U nas też nic nowego poza tym że mam troszkę problemów zdrowotnych o dziwo niewiadomego pochodzenia bo wg badań nic się nie dzieje:/

Kuba w domu też daje popalić ciągle swoimi histeriami ale na szczęście w mieście jest bardzo grzeczny.

Dodatkowo muszę odwiedzić z nim ortopedę bo chodzi ciągle na palcach tzn jak chodzi na bosaka.

Ancona i jak wybrałaś kreację?

Agunia u nas ostatnio usypiająco działa basen:) Kuba uwielbia pływać:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Milenka i jaki strój kupiłaś? Cały garnitur ? Może fotki wrzucisz? My będziemy za dwa tygodnie jechać po strój dla K i M.

Jeszcze się nie zdecydowałam chociaż strasznie kusi mnie ta w paski :rolleyes: (jest na tyle uniwersalna że później będę mogła w niej chodzić bo szkoda mi wydać tyle kasy a założyć jeden raz) i pewnie skończy się tak że kupię dwie :D

Agunia przejrzałam stronę i znalazłam fajną na lato :)

Ancona nasi ida w albach to szukania nie mialam.Wczoraj przyjechala firma i sprzedawali wszystko na miejscu alby,rekawiczki buty.

Ja odpycham temat sukienki dla Siebie bo to bedzie masakra ale trzeba sie rusxyc w koncu.

Milenka u nas też będą długie alby ale pod spód trzeba coś założyć. I nie wiem czy cały garnitur czy marynarkę sobie odpuścić bo to już czerwiec będzie..
A za kiecką zacznij się rozglądać bo ja już dłuższy czas szukam i nie mogę się na nic zdecydować :dry:

Ancona moj syn ma krotka albe ze spodniami ,calkiem ladne.
Ja od dawna sxukam po necie kiecki ale jak cos znajde to jedna kolezanka mowi mi ze babcine i zostaje w punkcie wyjscia:p

U mnie czasu jak na lekarstwo. Kinga rozdarta się zrobiła po ostatnim chorowaniu. Wczoraj aż ochrypła.
W sklepie problemu nie ma, zwykle też tik taki wystarczą.
Z dobrych rzeczy tyle, że udało mi się sprzedać ostatnio kilka ubranek po małej. Oczywiście zaraz jej coś za to kupiłam [emoji6]

reklama
Milenka zajęcia płatne a to ksiegarnia z zabawkami drewnianymi Melissa Dough. Ceny kosmiczne, za takie same innej firmy połowę kasy dawałam. Tam nawet nie było co drobnego kupić. Do zabawy dzieci miały zamek drewniany - koszt 199 zł. Ale do zabawy wystawili też drewniane zabawki z IKEA. tańsze he he he. Same zajęcia nawet fajne bo ta Pani pedagog ma fajna opinie i sprawdziło się, Tylko lokalizacja odpuszczę sobie bo nie opanuje go póki co.
Ostatnio dostał nowy rowerek, prezenty jak ktoś przychodzi do Alicji też robią swoje, sytuacja jest specyficzna i najbardziej jego w tym szkoda bo nie rozumie. Przepracujemy temat

Do góry