reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja już wczoraj prezent czyli rafaello dostałam, bo jak tylko młody usłyszał pikniecie domofonu jak wracałam z pracy to wybiegł na klatkę z okrzykiem "mamo, mamo mamy prezent dla ciebie, tato kupił cukierki". Bezczelnie sprzedał ojca [emoji6]

Madziolina dawno Cie nie bylo to nie wiem ktory watek na bb pochlanial Ci tyle czasu:rofl2:
Ale plus dla Ciebie za kulturalne pozegnanie sie a nie usuniecie i znikniecie bez słowa:happy2:.

Agunia Ty spryciulo
Ja byłam z Kajetanem na zajeciach. Same zajęcia spoko ale odbywają się w takiej księgarni która ma też w ofercie zabawki. No i moj dziec uparl się na jedna laweta samochodowa. OMG jaki dał popis, jakby go odmieniło.
Po powrocie do domu i zabawie w piasku, odzyskałam moje dziecię.
Od wczoraj zażyczył sobie spać ze mna, wstaje połamana ale dziecko szczęśliwe

Agunia brawo :)

Myszka oni specjalnie wiedzą gdzie zabawki ustawić;) dobrze że dziecię później się naprawiło :)

Ja wczoraj trzy razy wychodziłam z H na dwór i też od 19 chciał iść spać ale przetrzymałam go do 20 i poszedł spać razem z krówką z TvpAbc hihi

Dla zainteresowanych na limango są Geoxy w fajnych cenach dla dzieci :-)

reklama
U mnie nuda , przesilenie wiosenne.

Agunia - kulki robią robotę. Byłam z F w tym tygodniu , jak wyszliśmy to skoczyłam do Lidla na zakupu , od wejścia darł dzioba , że chce bułkę bo głodny,a jak jechaliśmy do domu to w aucie był już prawie do spania.

Myszka - Filip niestety też nie omieszka zrobić awantury jak cos zobaczy i chce. Na niego póki co działają Tic Taki [emoji16].

Milenka - dokładnie tak, ostatnio prawie wcale nie pisała, a pożegnała się w kulturalny sposób.

A właśnie … Madzikm ? Puk puk puk , my tu dalej czekamy na zdjęcia urodzinowe.

Ancona - wybrałaś tą sukienkę ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry