reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja już wczoraj prezent czyli rafaello dostałam, bo jak tylko młody usłyszał pikniecie domofonu jak wracałam z pracy to wybiegł na klatkę z okrzykiem "mamo, mamo mamy prezent dla ciebie, tato kupił cukierki". Bezczelnie sprzedał ojca [emoji6]

Madziolina dawno Cie nie bylo to nie wiem ktory watek na bb pochlanial Ci tyle czasu:rofl2:
Ale plus dla Ciebie za kulturalne pozegnanie sie a nie usuniecie i znikniecie bez słowa:happy2:.

Agunia Ty spryciulo
Ja byłam z Kajetanem na zajeciach. Same zajęcia spoko ale odbywają się w takiej księgarni która ma też w ofercie zabawki. No i moj dziec uparl się na jedna laweta samochodowa. OMG jaki dał popis, jakby go odmieniło.
Po powrocie do domu i zabawie w piasku, odzyskałam moje dziecię.
Od wczoraj zażyczył sobie spać ze mna, wstaje połamana ale dziecko szczęśliwe

Agunia brawo :)

Myszka oni specjalnie wiedzą gdzie zabawki ustawić;) dobrze że dziecię później się naprawiło :)

Ja wczoraj trzy razy wychodziłam z H na dwór i też od 19 chciał iść spać ale przetrzymałam go do 20 i poszedł spać razem z krówką z TvpAbc hihi

Dla zainteresowanych na limango są Geoxy w fajnych cenach dla dzieci :-)

reklama
U mnie nuda , przesilenie wiosenne.

Agunia - kulki robią robotę. Byłam z F w tym tygodniu , jak wyszliśmy to skoczyłam do Lidla na zakupu , od wejścia darł dzioba , że chce bułkę bo głodny,a jak jechaliśmy do domu to w aucie był już prawie do spania.

Myszka - Filip niestety też nie omieszka zrobić awantury jak cos zobaczy i chce. Na niego póki co działają Tic Taki [emoji16].

Milenka - dokładnie tak, ostatnio prawie wcale nie pisała, a pożegnała się w kulturalny sposób.

A właśnie … Madzikm ? Puk puk puk , my tu dalej czekamy na zdjęcia urodzinowe.

Ancona - wybrałaś tą sukienkę ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry