reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja mam swoją już[emoji14]

Kroczek bardzo współczuję, bo doskonale to znam. U nas nic z tym nie dało się zrobić. Na szczęście samo przeszło z dnia na dzień. Teraz już się nie zdarza.
Tak jak piszesz jest to jakiś etap nieradzenia sobie z emocjami. Oby i U Was się szybko skończyło.

U nas też ciągle pytania o wszystko.
Teraz jednak tylko marudzi od kilku dni. Jak to w chorobie, ale idzie ku lepszemu.
Mi nawet siedzenie w domu nie przeszkadza [emoji6]
Zabrałam się za wystawianie na sprzedaż ubranek, ale strasznie dużo z tym roboty.

Oby szybko przeszedł ten czas bo o ile nie złości mnie to o tyle mi go niezmiernie szkoda:(

Edysiek niech Kinia wraca do zdrowia bo nie wiem jak u Was ale u nas pogoda się robi super z dnia na dzień

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ale tu pusto. Weszłam z przekonaniem, że mi powiadomienia nie przychodzą, a tu faktycznie posucha.

My dzisiaj rozpoczęliśmy sezon działkowy, bo pogoda była piękna.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry