reklama
U nas też jedzenie kiepsko jak u Kroczka, H dużo próbuje ale żeby nazwać to jedzeniem to dużo brakuje.. też najchętniej mleko i z tego samego powodu co Kroczek rano i wieczorem dostaje mm.
Nie wiedziałam że można podawać te wit od 4rż, jak tak to musimy kupić.
Dobrze że przypomniałyście o poście bo właśnie bitki gotuję (będą na jutro) a dzisiaj może kopytka zrobię albo naleśniki
Pogoda się popsuła ale byłam już u kosmetyczki, o 14 idzie M a ja w tym czasie z chłopakami do fryzjera.
Nie wiedziałam że można podawać te wit od 4rż, jak tak to musimy kupić.
Dobrze że przypomniałyście o poście bo właśnie bitki gotuję (będą na jutro) a dzisiaj może kopytka zrobię albo naleśniki
Pogoda się popsuła ale byłam już u kosmetyczki, o 14 idzie M a ja w tym czasie z chłopakami do fryzjera.
AguniaGR
Fanka BB :)
Ale mnie chłopcy wymęczyli. Ledwie na oczy patrzę. A jeszcze muszę od dzisiaj nosić aparat na zęby, bo mi się jedynka do przodu wysunęła i rwie mnie teraz cała szczęka.
Czy wasze dzieci też mają teraz etap "dlaczego?". Wykańczają mnie te pytania o wszystko, a jeszcze w większości przypadków nie znam odpowiedzi, np. dlaczego pies ma cztery nogi?, albo dlaczego samochód jedzie? [emoji27]
Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Czy wasze dzieci też mają teraz etap "dlaczego?". Wykańczają mnie te pytania o wszystko, a jeszcze w większości przypadków nie znam odpowiedzi, np. dlaczego pies ma cztery nogi?, albo dlaczego samochód jedzie? [emoji27]
Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Agunia u nas pytania typu co to lub dlaczego? Chlopcy spia to mama niech porelaksuje sie i odpocznie [emoji4]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Kroczku przepis na placki buraczane wymyslilam sama. Scieram 2-3 ziemniaki oraz 1 buraka. Dodaje do tego jajko, lyzke platkow jaglanych lub owsianych i ok szklanki maki owsianej. Wszystko mieszam i przyprawiam. Na koniec smaze na patelni i gotowe. M lubi jesc z jogurtem naturalnym.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Dziękuję Loka Zobaczymy czy Kuba zapała miłością do tych placuszków.
U nas niestety nastał czas totalnej histerii z byle powodu a czasami i bez powodu. Chyba tak było jakiś czas temu u Ciebie Edysiek. Totalne darcie "gęby" w histerycznym płaczu. Nic nie działa z uspokojenia nawet przytulenie:/ Szkoda mi go strasznie bo widzę że to wynika z nieradzenia sobie z emocjami złości i żalu
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
U nas niestety nastał czas totalnej histerii z byle powodu a czasami i bez powodu. Chyba tak było jakiś czas temu u Ciebie Edysiek. Totalne darcie "gęby" w histerycznym płaczu. Nic nie działa z uspokojenia nawet przytulenie:/ Szkoda mi go strasznie bo widzę że to wynika z nieradzenia sobie z emocjami złości i żalu
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)