reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Nie wiem czy na plus bebilon ma wiecej witamin niz mleko krowie.
To sprobuj poszukac żelki witaminowe albo wlasnie taki syrop galaretkowy.bo tego jedna lyzke trzeba a vibowitu duzo wcisnac

reklama
Milenko masz rację z tym Bebilonem dlatego napisałam prawie. Daje mu Bebilon tylko rano i wieczorem. Do tej pory pił także w dzień ale szły tego takie ilości że masakra. Póki nie poprawi morfologii to zostawie to mleko.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Moj chyba za duzo mleka pije...
Nie chce jesc. Teraz juz go pilnuje. Rano mleko, teraz wlasnei rogala maslanego je(sam srodek oczywiscie). Na obiad kopytla zrobie,podwieczorek obowiazkowo-dzis chyba placuszki na sodce no i kolacja moze jajo.
Wczoraj zjadl bulke,zupe,gofra na podwieczorek i kolacje. No i mleko przed snam.
Ale w poniedzialek no tylko troche zupy i nalesnika na kolacje.
W niedziele mielonego u tesciowej...i to bylo na tyle....reszta to mleko...
Badan mu jeszcze nie robilam. Zaczynam od systematycznego jedzenia i ograniczenia mleka bo wlasnei mleko winie za brak apetytu i...sluz w kupie.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Kroczku my dajemy te zelki od 4 roku zycia. Jeden dziennie. M czeka na niego z wywalonym jezykiem [emoji2] konsultowalam z pediatra i mowila ze jak 1 dziennie to spokojnie moze to brac. Co najwyzej bioaron junior jest to wciskania w napoj czy mleko. No i sporo buraczkow np my robimy placuszki buraczane z jablkiem. Miki uwielbia.
Ja dzisiaj kawy potrzebuje dozylnie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawkowa to i tak masz raj bo u nas takie regularne posiłki to marzenie. Czasami śniadanie przeciąga nam się do godz 11 bo Kuba je na raty:/ Nie mogę przez to zapanować nad rytmem jedzenia bo wszystko się rozłazi.

Już nie mogę doczekać się świeżych owoców u nas na działce bo moje dziecko całe lato żyłoby tylko malinami, borówkami i pomidorami. Ale dobre chociaż tyke

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kroczek daję te od 4 roku, vibovit lub marsjanki. Ale badania muszę mu powtórzyć, bo znowu je bardzo kiepsko. Teoś, który jak na swój wiek je niewiele i tak je więcej od Julka.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry