reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

My niezmiennie bawimy się Lego Duplo ( ile można) już od Wigilii, koniecznie muszą być zwierzątka bo Kuba je uwielbia:) Nic go tak nie wciąga jak odgrywanie zwierzątkami różnych scenek z bajek. Mam czasami niezły ubaw jak go słucham:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Truskawkowa Młody jest z końca czerwca i póki co ma cztery zęby. A na lipcowkach ostatni był chyba Michał Madzioliny.

Jak poszukiwania tek?

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Myszko dziękuję. Nie znalazłam wcześniej, bo szukałam w dziewczynce, a to chłopiec. Co za dyskryminacja ;)

L-oka fajne książeczki. Na razie mamy dwie Kocie kocie.
U nas z tym czytaniem różnie, zwykle w połowie się jej nudzi, ale zdarza się i kilka na raz przeczytać z przerywnikami.

Ostatnia edycja:
Agunia Igor tez z konca czerca. Pierwszy zabek wyszedl mu w grudniu[emoji38]

Poszukiwania tel....hmmmm stwierdzam,ze to chlopcy go gdzies schowali. Ja zakonczylam na....otwarciu wina[emoji6][emoji6]

Mika planuję tak do około 10 m-ca. Teoś jest zupełnie inny i w dzień już wcale nie chce piersi i tylko raz na śpiocha udaje mi się go nakarmić. Woli jednak "dorosłe" jedzenie. Za to w nocy nadrabia i je z piersi co 2 h.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawkowa jest nadzieja dla waszego tel u nas ludziki sie znalazly:D,teraz bedzie miec ful jak dojada z Chin.

Agunia Teos bedxie szlifowal zabki na cycu teraz;-) ;)

Edysiek to fakt psi patrol dedykowany glownie chlopcom,ale na alli znalaxlam cos dla mlodej:happy:

Kroczek moja tez wymysla scenki z figurkami.

Ja za bardzo pochwalilam bo od wczoraj maruda okropna jest

Milenko gdzie ludziki były?
Ja na razie muszę zastopować z zakupami. Przed chwilą kupiłam małej 10 sukienek na lato :rofl: Za 50 zł z wysyłką. Wczoraj też kupiłam parę rzeczy.
No, ale podwyżkę dostałam. 250 zł :oo: Łaski nie robią, wzrosła najniższa krajowa.

reklama
Edysiek u mlodego w pokoju w grze planszowej,na najwyzszej polce dlatego nawet tam nie zagladalam.
250 to calkiem ta podwyzka o tyle nie zwieksxyla sie najnizsza krajowa.
Pochwal sie sukienkami jak przyjda,Ty masz reke do okazji;-) ;)
Ja jak mnie poniesie to kilka stow idxie lekko:sorry2:.

Do góry