reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mika to zależy ale 10 - 20 minut :) kąpie się z kubkiem i samochodami .

Katjuszka Hubert też ma włoski na nóżkach i meszek na plecach.

Truskawkowa brawo dla pomysłowego pomocnika :)

H jeszcze kolorów nie rozróżnia czasem mu się uda ale przeważnie każdy jest żółty i zielony ;)
Dzisiaj byłam u kosmetyczki przyjemna chwila bez dzieci bo starszy ostatnio ostro przegina i moje gardło bardzo na tym cierpi... A chłopaków pilnowała teściowa obiecywałam sobie że ich z nią więcej nie zostawię ale dla własnego zdrowia psychicznego niech się z nią czasami męczą żebym ja mogła "oddech złapać ".

reklama
Czyli wszystko ok z F , siedzi max do 30 minut. Głowę póki co myje bez problemu, chociaż jazdy były, dzięki , którym mam pare siwych włosów.

Kolory zna po polsku i po angielsku.

Meszek ma, oj ma . Mój orangutan. Dobrze , że Katjuszka poruszyłaś ten temat, bo trochę sie zaczęłam martwić czy to nie jakiś problem z hormonami.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emma też ma meszek na plecach i delikatniejszy ma łydkach.
Kąpiele lubi, z myciem głowy kłopotu nie ma :)

Katjuszkooo - piękna buźka, Klara naprawdę jest uzdolniona :)

Ostatnia edycja:
A ja nie wiem czy Kinga ma meszek na ciele :confused:

Kolory zna podstawowe.
Wczoraj zamówiłyśmy odkurzacz na allegro. Ona wybrała. Teraz chodzi i pyta gdzie jej zielony odkurzacz.

Kąpać się uwielbia. Trwa to czasem15 minut a czasem pół godziny. Bawi się kubeczkami i tym podobnymi. Ale ostatnio bawi się żelami do kąpieli, którymi się myje każdym z kolei. Zwłaszcza lubi kuleczki (peeling). Ostatnio specjalnie dla niej dwa zamówiłam.
Przy myciu głowy jest lament.

Kończę, bo idę czytać ;)

Ooo tak Edysiek. Klara ma trzy płyny i wszystkimi się myje. Peeling też kiedyś wyczaila i kolano sobie nim myje. A jaki masz peeling? Ja się trochę boję jej dawać bo to dla dorosłych jest

Madzik już to czytałam ;-)

Ja tranu nie daje.
Kolory hmmm jakos specjalnie go nie ucze niczego. Wszystko wychodzi od tak[emoji38] Igora tez nie uczylam-tzn nie siadalm z nim i nie wbijalam w glowe, ze to taki kolor,to slon. Wszystkiego uczymy sie tak po prostu,wykonujac codzienne czynnosci.
Ciastolina szalu nie zrobila,ale np wczorajsze ciasto na pierogi juz tak. Wie,ze trzeba nos i oczy zrobic,a szklanka wycina sie kolko. Wie,ze "wysoko" to tam gdzie nie siega i gdzie sa slodycze,a "pod" lozkiem sa zabawki. Wie,ze "na gorze" mieszkamy my, a "na dole" babcia itd. Jestem zwolenniczka nauki "w terenie",a nie jak w dzisiejszych szkolach siedzenie i nauka na "sucho".

reklama
Do góry