reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hmm nikt nie mówi o byciu wyrodnym. Nieraz pisałam że chętnie bym bajkę włączyła. Ale Klara nigdy nie lubiła oglądać i teraz pooglada 5 min i idzie. Czegokolwiek bym jej nie włączyła to jest blee. U nas tv jest wlaczony tylko jak m jest w domu. Osobiście nie lubię tv i nie oglądam. Czasem wieczorem włączę na wspolnej jako tło do czegoś co na komputerze robię. W weekend jak m jest to włącza ale jak widzę ze jest wyłączny tylko po to żeby być to od razu wylaczam. Taki szum w tle to nic dobrego. Jak ktoś przychodzi do nas to tv ma być wyłączony, jak gdzieś idę i jest tv włączone i widzę że gospodarze zerkaja to białej gorączki dostaje ;-)
Niemniej jednak chętnie posadzilabym dziecko na pół godz. Klara po 5 min bajki dziś "no dobra, to chodźmy malować". Może Zoja trochę będzie oglądać bo lubi piosenki na yt..

reklama
Dziewczyny proszę Was to zaczyna być śmieszne:) Nie odbierajcie tak dosłownie wszystkiego.
Katjuszko ja osobiście też nie lubię zbędnego szumu w tle jeśli nie ogląda nikt tv dlatego zamieniłam ostatnio pakiet tv na najmniejszy bo w sumie tylko Kuba bajki ogląda:)
Ja wolę posłuchać muzyki ale ubolewam bardzo bo laptop mój zakończył żywot i nie mam na czym słuchać Spotify:(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kroczek Link do: DUŻY ODKURZACZ FUNKCYJNY _ Światło Dźwięk 807/613
Tu chyba nikt nic złego nie napisał.
Napisałam, że moja ogląda a Katjuszka, że Klara nie. I wychodzi na to, że wynika to z tego jakie same jesteśmy. Ja od zawsze byłam telewizyjna, choć w moich czasach nie było za wiele w telewizji, ale był taki relikt jak kasety video (którego nasze dzieci nie znają). Moją pierwszą bajką oglądaną namiętnie była Mała syrenka Disneya, którą piłowałam na okrągło. Potem przyszła kolej na filmy, a że mam starszych braci to gust do dziś mam specyficzny. Już jako dziecko oglądałam Koszmar z ulicy Wiązów, po czym bałam się spać, ale dalej oglądałam wszystkie horrory jakie się pokazały. Podobnie s-f. Do dziś mogę oglądać Obcego i wcale mnie nie nudzi. Sama lubię bajki i już nie mogę się doczekać aż mała dorośnie na tyle, żeby obejrzeć wszystkie bajki Disneya.
Na Królu Lwie byłam parę lat temu w kinie jak pokazał się w 3D i płakałam ;)

Filip na TV to tylko z bajek Binga ogląda. Natomiast jak jest Teleexpres i Jeden z dziesięciu to siedzi jak zaczarowany. Także tyle z TV , ale jakbym mu dała telefon lub tablet to chyba nie miałby umiaru.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emma też lubi bajki i ogląda a my tylko kontrola ile czasu.
Jej ulubione to obecnie Strażak Sam, Tomek i przyjaciele, Kot Prot na wszystko odpowie i Cliford wielki czerwony pies. Z Peppy na szczęście wyrasta ;) Zna imię każdej postaci z tych bajek i stara się nucić piosenki.
Lubi też oglądać programy dla dzieci gdzie się coś fajnego dzieje, np Wygibajki bo tam dzieci tańczą i robią instrumenty muzyczne

Ooo widzę Madzikm że Mini Mini leci tak jak i u nas:)

Katjuszko tak sobie teraz myśle że skoro Klara taka uzdolniona plastycznie to może warto jej Lulusia pokazać. Pewnie teraz jeszcze nie narysuje tego ale może na przyszłość:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry