reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Rila kuruj się oby szybko przeszło!

Madzikm brawo oby tak dalej :)

Katjuszka jestem w szoku! Klara jest super zdolna - babcia jest ekstra :) U nas dalej "mazanie" hihi

reklama
Katjuszka - wydrukuj to koniecznie i musowo oprawić. Ja bym dała K książkę podczas imprezy Z.

Dzięki za podpowiedzi sałatkowe.

Rila - zdrówka.

Ile czasu spędzają Wasze dzieci w wannie ? Mojego cieżko najpierw zaciągnąć do łazienki a pózniej wydrzeć , a bawi sie jedynie konewką.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Mika dobre z tą konewka :-D kup mu kredki.. Klara najbardziej lubi bawić się opakowaniami po jogurcie i kosmetykach. Plus kredki. Siedzi plus minus 20 min. Raczej bez problemu idzie się kąpać natomiast jak ma mieć umyta głowę to robi jazdę..

Od razu pytanie. Czy Wasze dzieci mają włoski na nogach lub np plecach? Klara ma taki meszek na nogach, ale zastanawiaja mnie bardziej plecy - taki konkretny mech ma. Mam nadzieję że nie zapomnę zapytać na bilansie w maju..

Ja też się melduję:) Czytalam ale nie mialam czasu odpisac.

Rila no naprawde tez sobie chorobsko czas wybralo:/ Oby szybko udalo Ci sie stanac na nogi

Katjuszko niesamowicie zdolna masz tą Klarę. Super:) U nas podobnie jak u ancony mazianie odchodzi i nawet jeszcze ciezko mu kolory zapamietac.

Mika u nas zalezy od pomyslow. Bawi sie stateczkami, ludzikami, kubkami roznego rodzaju i kapiel trwa czasami nawet 30min. Z tym ze nie mam problemu z zaciagnieciem go do lazienki. Zawsze jest to po okreslonej bajce. Wyjsc czasami gorzej ale daje sobie przetlumaczyc. No i glowe tez myje bez problemu chociaz nie przepada za tym ostatnio:/

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Katjuszko jakim bilansie?? Bilans jest co 2 lata.

Ja dzis pierogi robilam. Arti mi pomagal i..... wysiąl kolko szklanka, dolepil oczy,nos i usta oraz nogi i buty[emoji38][emoji38][emoji38][emoji38] Ale mnie zaskoczyl[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]I to dam bez niczyjej pomocy[emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]

reklama
Truskawkowa oj tam bilans ;-) myślałam że co roku jest. I tak z nią pójdę bo raczej unikam lekarzy a raz do roku to ktoś mógłby spojrzeć choćby na nogi ;-)

Klara zna raczej większość kolorów łączenie z rozroznianiem na jasne ciemne itp. Plus te podstawowe po angielsku ale to z yt :-/

Kroczek cieszę się że Kubuś ma meszek ;-)

Do góry