Dziewczyny fajne są takie sytuacje jak maluchy coś odstrzelą bo jest śmiesznie ale ten "stary koń" nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać dobrze chociaż Hubert zna się na rzeczy bo na pytanie kogo woli braciszka czy mamę odpowiedział że tatę i wszystkich .
reklama
no to macie niezle przeboje z tymi koledami u nas tak szybko chodzi ze 10 min (moze z 2-3 mieszkania w calym bloku przyjmuja kolede) i juz wychodzi. W tym roku mu nie daruje i przyjme koniecznie bo jakbym czasem zmarła to nawet nie ma mnie gdzie pochowac
katjuszkaa
Fanka BB :)
Loka padlam
Viltutti
Fanka BB :)
U nas ksiądz chodził jakoś ze 2 tygodnie PRZED świętami... Co prawda i tak nie przyjmujemy i mam to w nosie kiedy chodzi,ale jakoś tak głupio.
Moje dziecko od weekendu podejrzanie grzeczne. Nawet jak bąka puści przez sen to mówi przepraszam :-o
Wyczuwam apokalipsę, czy coś.
Moje dziecko od weekendu podejrzanie grzeczne. Nawet jak bąka puści przez sen to mówi przepraszam :-o
Wyczuwam apokalipsę, czy coś.
Mój F podczas kolędy z uporem maniaka włączał TV bo stwierdził, że nudno [emoji85]
Wczoraj byliśmy w szkole na gminnym przeglądzie kolęd. Fajnie było, myślałam, że F nie wytrzyma nawet 10 minut. Wyposażona w paluszki i tic taki zostałam mile zaskoczona, wytrzymał prawie do końca bez "wspomagaczy". Może za rok bedzie występował [emoji4], były takie maluszki z przedszkola. Każde śpiewało po swojemu, tańczyło nie do rytmu - było to tak rozkoszne, że wszyscy bili brawo na stojąco.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj byliśmy w szkole na gminnym przeglądzie kolęd. Fajnie było, myślałam, że F nie wytrzyma nawet 10 minut. Wyposażona w paluszki i tic taki zostałam mile zaskoczona, wytrzymał prawie do końca bez "wspomagaczy". Może za rok bedzie występował [emoji4], były takie maluszki z przedszkola. Każde śpiewało po swojemu, tańczyło nie do rytmu - było to tak rozkoszne, że wszyscy bili brawo na stojąco.
Loka - hehe ja też padłam [emoji23]
Viltutti - dobry jest. Może to bunt trzylatka w innej formie ?
Poprawiłyście mi humor [emoji1303]
Viltutti - dobry jest. Może to bunt trzylatka w innej formie ?
Poprawiłyście mi humor [emoji1303]
Potrzebuje jakiejś sprawdzonej sałatki z tortellini.
Macie jakiś przepis ? Jak to piszą "ktoś coś" ?
Macie jakiś przepis ? Jak to piszą "ktoś coś" ?
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
reklama
Edysiek
odkrywca
Bardzo lubię sałatkę z tortellini.
Robię taką.
Tortellini, usmażona podwójna pierś z kurczaka, papryka, kukurydza, por. Do tego przyprawy i majonez.
Czasem dodaję jeszcze ugotowanego brokuła a na wierzch tarty żółty ser.
Robię taką.
Tortellini, usmażona podwójna pierś z kurczaka, papryka, kukurydza, por. Do tego przyprawy i majonez.
Czasem dodaję jeszcze ugotowanego brokuła a na wierzch tarty żółty ser.
Ostatnia edycja: