reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Jak ja wam tej zimy zazdroszczę. Gdyby nie fakt, że musielibyśmy razem z mężem całą garderobę na takie okoliczności przyrody skompletować to z chęcią bym się do Polski na chwilę wybrała.

My przerabiamy z Emmą zamówione wcześniej książki i Albert bije inne na głowę :)
Szczególnie Albert nie chce spać :)
I polecam z serii o Petsonie i Findusie "Tort urodzinowy" i " mały Findus się zgubił" i z serii o krówce Mu " mama Mu nabija sobie guza" i " mama Mu buduje"
Nie bójcie się że jest tam tyle tekstu. Ja pierwsze czytam taką książkę sama a potem czytam streszczając Emmie. A historie są super :)

Madzik właśnie wczoraj pomyślałam że moglibyście do pl zawitac w ziemie, ale myślałam że przeszkodą będzie fakt lotu a nie ubrań ;-)

Uważam, że Albert jest super napisany. Kupiłam wczoraj 4, ale zaczęliśmy właśnie od tego idzie spać :-)

Djmka tak po wesołej nocy byliśmy rano u lekarza , poszłam prywatnie żeby mieć pewność że mu w uszy zajrzy i siusiaka obejrzy.

Dzisiaj nam pediatra mówiła że taka okropna grypa panuje i że dobrze że się ferie zaczęły to może dzieci nie będą tak roznosić między sobą.

reklama
Ta grypa to chyba w całej Europie. Irlandia też przeżywa epidemię, szpitale oblężone ciężkimi przypadkami, na dodatek pojawiła się ptasia grypa.
Emmy nie ominęło, piątek i sobota temperatura ponad 39 stopni, całe dwa dni na kanapie pod kocykiem z wypiekami na twarzy. Wczoraj lekko odżyła dziś już temperatury niet.
Zdrowia dla wszystkich.

Do góry