reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas -15. Klara była z m na sankach 15 min. Więcej ubierania niż to wszystko warte. Mnie wolami nikt nie wyciągnie. Najgorsze że to już drugi dzień a jeszcze jutro. Już dostaje korby w domu z dziećmi. Ewentualnie moglibyśmy jechać do moich rodziców, ale podróż z Z skutecznie mnie od tego odwodzi plus to że przy takim mrozie u nich zimno jest a Z to tylko po podłogach goni..
Zostaje jakaś galeria..Ale mam takie powiedzenie weekendowe - Jedź do galerii, wszyscy już tam są :p to tyle w temacie, gnijemy w domu

reklama
I nas -18 [emoji85], w nocy było -25. Na pole jakoś mnie dzisiaj nie ciągnie. Pózniej jedziemy na chwilę do Teściowej, wiec mu sie rozerwie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie od polnocnej strony jest -16.
Mnie galerie mecza,a wybieram sie w myslach bo starszemu kurtka by sie przydala.moze sie zbiore kiedys:rofl2:

Ja byłam ostatnio w pracy to obok mam galerie Kazimierz (niestety mój zespół przenieśli spod bonarki) i miałam pochodzić po sklepach. No po prostu nienawidzę, chora jestem od sklepów i tych oslepiajacych świateł. A ekspedientki pytajace czy szukać rozmiaru w momencie jak jeszcze w progu stoje doprowadzaja mnie do szewskiej pasji i nieraz coś odpowiem "miłego". Muszę zrobić konkretne zakupy odzieży przed powrotem do pracy i nie wiem jak to zrobię..

Katjuszka ja mam to samo,a jak kuzynka mowila ze 27rusxyla od razu na wyprzedaze ,to stukalam sie po glowie slyszac co tam sie dzialo.
To moje czeste okolice,ja dlugo na kaciku pracowalam i czesto ze starowislnej jezdzilam.

A ja znowu zamarzam przy samochodzie :dry: Kurcze jak może być zimno!!!
Ludzie patrzą jak na wariatke że w aucie siedzi...

Tak sobie myślę o czerwcu żeby mi się cieplej zrobiło :biggrin2: czy na komunię syna to trzeba jakiś strasznie oficjalny mega elegancki strój? Czy wystarczą sandałki na słupku i sukienka nie taka "sztywna" ?
Milenka myślałaś już o czymś?

Katjuszka nasze auto stoi pod blokiem i jak go w te mrozy codziennie nie przepalę chociaż pół godziny to jutro bym go wcale nie zapaliła :dry: a że włączonego samochodu nie zostawię samego to muszę tu sterczeć wrrry... A chłopaki w oknie siedzą i patrzą jak matka marznie o_O

aaa teraz kapuję ;-) mnie właśnie dziś akumulator siadł.. a wczoraj jechałam do krawcowej po przerobione rzeczy i nie było problemu. Dziś m chciał do sklepu a tu zonk.. dobrze, że sąsiedzi mają taki magiczny garaż a w nim chyba wszystko co możliwe to i prostownik się znalazł..

reklama
Ancona jeśli masz dobry akumulator to odpali. Nic nie pomoze takie odpalanie, bo on się prawie wcale nie ładuje. U mnie jak u Katjuszki, wczoraj jeździłam, a dziś nie zapalił. Dobrze, że mąż u siebie wczoraj ładował.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry