reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ancona nie chce Cie straszyc ale ta szuflada to mozna sobie palce polamac.
Mam takie dla Igora tylko z plyty(Twoje chyba z drewna tak?) i powiem,ze badziewie jakich malo,a dalam ponad 600zl. Arti ma z IKEA. Stul ten sam tylko tej dlugiej barierki nie ma. I na bank bedzie lepsze bo dostalismy je od mojej kuzynki,uzywane juz kilka lat i nie trzeszczy jak to Igora.

Truskawkowa jak się coś stanie/połamie/ załamie/przytnie czy cokolwiek innego M będzie miał nauczkę że "tanie mięso psy jedzą " i kasę trzeba będzie wydać dwa razy hehe ja chciałam inne też proste drewniane ale na bank solidniejsze bo i kosztuje trzy razy więcej. No ale niech będzie raz tak jak on chce, zobaczymy... :cool2:

Katjuszka to proś o prezenty dla Klary i powiedz że to na wyrost dla Zoji :D i tak woli to co siostra albo jak Rila napisała coś na zewnątrz do zabawy.

Katjuszko my też o tej gasienicy na urodziny myslimy. Jest swietna. Miala byc na swieta ale jednak nie byla.
A moze jakis jezdzik? Lalke taka tylko Zoi? Ja jestem tym pierwszym dzieckiem ale wiem ze moja siostre zawsze wkurzalo ze nie ma nic nowego tylko wszystko po mnie [emoji4]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak o tej. Coś innego niż wszystkie zabawki.. ja po prostu powiem że zbieramy na nią. Ewentualnie jak trochę jeszcze stanieje to powiem chrzestnym żeby sciepe zrobili.

Katjuszka ja kupuje biegowke to nie patrzylam nawet za prezentem.chrzestna jakies malego lego jak zapyta co i tyle.
Ale przed chwila mi sie lampka zaswiecila,byla Bratanica z corka,wywalily dziewczynki wszystkie zabawki i akcja sprzatanie.i mowi ze Ona kupila swojej namiot zamek i zmiata tam wszystkie zabawki.2minuty i porzadek:laugh2:

reklama
Ja mam taki namiot z Ikei z tunelem. Dziewczyny ciągle w nim gonią i biją się w środku i miejsce ;-) tani i fajny. Namiotu księżniczki po prostu bym nie zniosła bo bym chyba przy czymś takim cukierkowym jeść nie mogła ;-)

Do góry