reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Djmka no właśnie akumulator jest do wymiany i tylko czekam aż M wróci a takie odpalanie u nas dużo daje . Bo już mnóstwo razy było tak że jeden dzień go nie rozgrzałam i na drugi była lipa. Dlatego kolejny samochód to będzie benzyna ;-).

Mogą jutro goście wpadać wszystko gotowe i już nie mogę się na kuchnię patrzeć :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam oba w benzynie i nigdy nie sprawdziło mi się takie odpalanie, a mam w sumie 3 samochód. Jak się mało jeździ to akumulator nie ładuje się dostatecznie i potrafi się rozładować. Mój codziennie jeżdżony, a padł dzisiaj.
Diesla masz?

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie diesla a tu przy większych mrozach może zamarznąć paliwo :dry: benzyna nie zamarza ewentualnie jak piszesz może paść akumulator.

To inne bolączki masz ;)

My parę lat temu, jak się Młody urodził, mąż wyjechał i były mrozy u nas prawie -30 miałam zapasowy alumulator, żeby niespodzianki nie było ;)
Ja ogólnie zimy nie lubię, a już na pewno takich mrozów.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

To nie ropa zamarza ale woda która się wytraca i zamarza w filtrach ;-) przepalanie diesla faktycznie może pomóc, natomiast z benzyną to dokładnie jak Djmka pisze..

Montuje właśnie film dla dziadków z całego roku i po prostu nie mogę się nadziwic jak to jest możliwe żeby dziecko zrobiło tak gigantyczny skok rozwojowy jak Klara. Szok. Wiem, że każde tak, ale z memla ledwo jakieś sylaby gadajacego na takie przemadrzale zwierzę to niesamowite :-D

Katjuszka po swoich chłopakach takiej różnicy nie widziałam ale jak patrzę na chrześnicę tą miesiąc młodszą od Zoji to postępy jakie robi są niesamowite. Też wydaje dużo różnych dźwięków, wstaje przy czym tylko się da i przejdzie wzdłuż łóżka taka mała wyścigówka. Super są dziewczynki ale tak na dzień pojechać i się pobawić ;):D

O widzisz, Zoja też przy wszystkim staje, nawet przy szybie, ale do chodzenia jeden daleko. Ona to ta wersja co wstanie, coś zobaczy obok to siadzie, przeraczkuje i wstanie znowu. Nawet tak z ciekawości wzięłam ją za ręce żeby pokazać jak się chodzi ale wściekła się, siadla i poszła na 4 ;-) Ale to dobrze bo jak się puści to po prostu pójdzie, bo że wszystkim tak ma. Nic nic a potem od razu wszystko.
Ja różnicy też bym nie widziala gdyby nie oglądanie filmikow np z kwietnia... Szok

Fajne ale przy takim to oczy dookoła głowy nasze prawie 3 latki są już takie rozumne i ogarnięte a to małe ciekawskie wszędzie chce wejść dotknąć złapać a najbardziej lubi kota ciągać bo mają takiego z długą sierścią i jest za co złapać dziwne że on ma do niej cierpliwość bo daje jej tak się traktować hehe

Trzymajcie kciuki żeby ciasto mi wyszło :D zrobiłam tiramisu i ostatnim zarazem pierwszym razem :D całe się w środku zlało i w smaku było ok ale wyglądu zero oby to było lepsze ... Zupa wyszła pycha a reszta okaże się jutro ;)

reklama
Do góry