reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenka dobry pomysł na szybkie porządki:)
Zawsze mnie wkurzało zbieranie tej całej masy drobnych klocków lego i kiedyś kupiliśmy Kubie taką większą ale dla dzieci łopatę do śniegu i tym sprzątaliśmy klocki :D

Dopiero wróciliśmy do domu chłopcy wywściekani i mały już śpi. Goście się spisali bo chłopaki sporo fajnych ubrań dostali i nawet mi się coś oberwało ;) teraz muszę się postarać z obiadem w niedzielę hehe

reklama
Katjuszka jak masz ugodową rodzinę,to zbieraj dziadków,chrzestnych i cos takiego niech kupią.Nasza sąsiadka ma i młoda nie wychodziła z tego domku jak tam była
8ea61de749438bbc9ab540035bab

U nas namiot i tunel ten zielony z ikei. Stoi w domu w dodatkowym pokoju i codzinnie jest uzywany. Myslalam ze takie rzeczy sie nie moga zniszczyć ale u nas juz widac pierwsze przetarcia itp.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszyscy zyja po tej mroznej nocy?:rofl2:
My jedziemy popoludniu na gorki zjezdzac do kuzynku,ciekawe jak szybko zmarzniemy.
Przysxly wczoraj paczki z alli,bluzka idealna,rozkloszowana to brzuszek jej kryje ladnie.za to sukienka na 6lat duuzo za mala heh.na metce jest 12to chyba na 12miesiecy bym obstawiala.na szczescie grosze kosztowala to na prezent zostanie;-) ;)

Aa ten namiot nie dam do pokoju bo on jest na rurkach montowany i wbijany do ziemii.w lecie do ogrodka jej wyniose.

My z domu się nie ruszamy bo na termometrze -16 i mózg zamarza ;-)

Domek fajna rzecz. W tamtym roku kupiłam chłopcom do ogródka tylko M musiał przymocować do podłoża bo go przewracali. Namiot cyrk w tamtym roku też dostali i fajny, tylko u nas na tarasie stał i strasznie go sponiewierali. Też go musiałam przymocować bo oni tam autkami na których jeździli wjeżdżali.

reklama
Do góry