reklama
Edysiek
odkrywca
katjuszkaa
Fanka BB :)
Ancona pierniczki zróbcie. Chłopaki się zajmą ;-)
Kroczku piekna bombka. Ja nie mam tyle cierpliwosci i talentu [emoji4]
Jejku ale zachecacie do tego przepisu.
Ja tez padam niezaleznie od czasu kiedy M chodzi spac. Takze i na ksiazki i na relaks czasu brak. A teraz jeszcze w pracy kociol na maksa wiec padam do kwadratu.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku ale zachecacie do tego przepisu.
Ja tez padam niezaleznie od czasu kiedy M chodzi spac. Takze i na ksiazki i na relaks czasu brak. A teraz jeszcze w pracy kociol na maksa wiec padam do kwadratu.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mnie zachęciły te pierniczki, że upiekłam wczoraj. Ja [emoji15], ta anty plackowo-ciastkowo-pieczeniowa [emoji23]. Faktycznie proste i smaczne jednak dalej utrzymuje sie w przekonaniu, że pieczenie to nie moja bajka. No nie lubię [emoji51]. Filip nawet na nie nie popatrzył wiec tym bardziej mnie to nie mobilizuje [emoji6]
F siedzi w domu i nawet ani raz nie wspomniał, że chce na pole. Więcej osób do "obsługi" to mu sie nie nudzi.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
F siedzi w domu i nawet ani raz nie wspomniał, że chce na pole. Więcej osób do "obsługi" to mu sie nie nudzi.
TruskawkowaMamba
Mika mnie nadal zastanawia jak Ty sie spakowalas[emoji6]
Hehehe Truskawkowa powiem tak - dużo ciuchów co nie ubrałam z dwa lata juz na bank nie ubiorę, wiec spakowałam i wywiozłam na Charity, dużo zabawek poszło w kosz ze względu na stan techniczny [emoji85], dodatkowo jak mój brat sie "zwoził" to zamówił całego Vana - to co nie było nam potrzebne spakowaliśmy i pojechało do polski juz w październiku, meble narazie zostały bo mąż bedzie tam do wiosny, pózniej zobaczymy czy jest sens to zwozić czy tam wystawić na sprzedaż za grosze. Zobaczymy. Dodatkowo mąż wysłał 4 paczki z bieżącymi ( moimi i Filipa ) rzeczami w środę [emoji6]
TruskawkowaMamba
O mamo. Zaspokoilas moja ciekawosc,jednak bie wiem czy dalabym rade tak wszystko ogarnac. To jednak troche sie nazbieralo przez tyle lat
reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Ale Truskawkowa w sumie to chyba każdemu przydałoby się tak na maxa przejzec swoje graty i pozbyc sie zalegających rzeczy
Mika szacun za organizacje
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mika szacun za organizacje
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom