reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Kroczku piekna bombka. Ja nie mam tyle cierpliwosci i talentu [emoji4]
Jejku ale zachecacie do tego przepisu.
Ja tez padam niezaleznie od czasu kiedy M chodzi spac. Takze i na ksiazki i na relaks czasu brak. A teraz jeszcze w pracy kociol na maksa wiec padam do kwadratu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak mnie zachęciły te pierniczki, że upiekłam wczoraj. Ja [emoji15], ta anty plackowo-ciastkowo-pieczeniowa [emoji23]. Faktycznie proste i smaczne jednak dalej utrzymuje sie w przekonaniu, że pieczenie to nie moja bajka. No nie lubię [emoji51]. Filip nawet na nie nie popatrzył wiec tym bardziej mnie to nie mobilizuje [emoji6]

F siedzi w domu i nawet ani raz nie wspomniał, że chce na pole. Więcej osób do "obsługi" to mu sie nie nudzi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hehehe Truskawkowa powiem tak - dużo ciuchów co nie ubrałam z dwa lata juz na bank nie ubiorę, wiec spakowałam i wywiozłam na Charity, dużo zabawek poszło w kosz ze względu na stan techniczny [emoji85], dodatkowo jak mój brat sie "zwoził" to zamówił całego Vana - to co nie było nam potrzebne spakowaliśmy i pojechało do polski juz w październiku, meble narazie zostały bo mąż bedzie tam do wiosny, pózniej zobaczymy czy jest sens to zwozić czy tam wystawić na sprzedaż za grosze. Zobaczymy. Dodatkowo mąż wysłał 4 paczki z bieżącymi ( moimi i Filipa ) rzeczami w środę [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale Truskawkowa w sumie to chyba każdemu przydałoby się tak na maxa przejzec swoje graty i pozbyc sie zalegających rzeczy:)
Mika szacun za organizacje;)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry