reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
My w sumie mało wychodzimy z O. Bo po pracy to ciemno więc średnia przyjemność spacerować, najwyżej do sklepu, więc wózek ciągle na topie. Ale powoli zaczynamy go zachęcać do samodzielnego spacerowania.
Kurtkę ma jedną, bo w sumie za dużo nie chodzimy więc po co mi więcej, porządna "narciarska" że smyka. Butów ma 2 pary, jedne lżejsze emelki i obecnie w obiegu A'la wyższe adidasy z futerkiem w środku. Rozmiar 25...

Djmka - tak ale dopiero jak lampkę zgasiłam i jej nie widział. Boże jakie to dziecko ma jazdy dzisiaj drukowałam potwierdzenie przelewu to się bał drukarki. Wczoraj maszynki do mięsa. Ciekawe co będzie jutro

Agunia - boi się bo wtula sie z całej siły i odrazu przyspiesza mu serduszko. Płacz raczej taki stłumiony jakby chciał płakać bardziej a nie da rady. Widzicie odkurzaczem sam sobie smary ściąga, odkurza ze mną, suszarką do włosów też operuje prawie sam, dzisiaj blendował ze mną zupę .... Wydaje mi sie, że to nie chodzi o decybele tylko właśnie o nowości.

Agunia - drukarką wyłączoną bawił się jak wydrukowałam to potwierdzenie , wyciągał papier, podnosił klapę od skanera , przyciski poszły w ruch - sprawdzę jutro jaka będzie reakcja na drukowanie.
Dziwny ten mój Dzieć jest. Raz tak, pózniej inaczej - nie nadąży człowiek za Nim.

Mika to normalne, nie dziwne. Moja bawiła się torem brata, który ryczy jak dinozaur. Ostatnio jak ponownie usłyszała ten ryk to wiała, gdzie pieprz rośnie ;) jak wyłączyliśmy ten ryk to sama puszczała samochody :)

reklama
Jestem i ja. Nie zamarzłam tylko najzwyczajniej w świecie korzystałam z obecności męża;-) ;) co jak wiecie u mnie jest "świętem" bo non stop pracuje.

U nas też ostatnie noce po -20 stopni a dzisiaj w dzień temp nie była lepsza bo -10. Jedyny plus taki że nam stwa zamarzł i Kuba troszkę pojeździł asekurowany przeze mnie na lodzie a ja jutro sobie łyżwy odpalę bo mi drugi rok już leżą niestety:-( :(

Do góry