reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

RILA fajnie ży wypad się udał i trochę szkoda że chłopaki musiały się izolować od dzieci.

MADZIKM pv poszło

Ja też od rana pralki puszczam,młoda zasnęła a starszy z kolędą misyjną chodzi choć pogode fatalną mają.

reklama
Katjuszka może faktycznie dentysta coś więcej pomoże.

Edysiek, Madzikm dziewczyny wyglądają bosko.

Milenka, a co się zadziało, że właśnie zaczęłaś świętować?

Mika lepiej coś ze zdrowiem?

Truskawkowa, Myszka współczuję świąt z teściowymi. Sama bym chyba nie dała rady.

Rila fajnie, że wyjazd udany.

L-oka witaj ponownie.

My ciągle jeszcze jesteśmy u moich rodziców i wracamy dzisiaj w nocy. Julko w święta zrobił dosyć duże postępy i teraz sam do mnie przychodzi i mówi "mama kupa" jak chce żeby go wysadzić, a poza tym zaczyna mówić już coraz dłuższe zdania, bo dzisiaj jak mu dałam winogrona to powiedział do mnie "mama daj inne am".

Witam :-D
Mam wolne do 4 stycznia, więc korzystam. Jeszcze tylko muszę dzisiaj tort zrobić, bo jutro urodziny starszej.
Mąż tylko dzisiaj poszedł na inwentaryzację i też ma wolne. A ja z racji tego, że jestem sama z dziewczynami właściwie nic nie robię :rofl2:

Madzik Emma ślicznie wygląda w kitkach.
No i super, że udało się ją przeprowadzić do jej pokoju. Ja jeszcze trochę poczekam, bo moja ciągle budzi się w nocy. Może latem pójdzie spać z siostrą, bo takie są plany.

Milenko a co mąż ma wolne?

L-oka cieszę się, że się odnalazłaś. Zamknięty wieje pustką. Zresztą wcale się nie dziwię, bo nie umiem tam się odnaleźć.
Katjuszko cierpliwości :blink:

Truskawkowa chyba cyferki Ci się poprzestawiały, bo do 20 jeszcze daleko :-D

Rila super, że wyjazd się udał.

Agunia, ale Ci zazdroszczę tego mówienia J. Moja niby coś mówi, ale ciągle malutko.

Jestem i ja ;-)

Madzikm Emma wygląda ślicznie :tak:

Rila dobrze że wyjazd się udał :-) :)

Katjuszko współczuję i oby dentysta pomógł.

Edysiek korzystaj z wolnego :-) :)

Agunia i ja zazdroszczę Wam mówienia :tak: U nas z doszło "am" nie wiele ale zawsze jakiś postęp :wink:

Ja jeszcze się nie odnajduje po świętach wczoraj M pojechał na 3 tygodnie więc Sylwestra spędzam sama z chłopakami. Dzisiaj byłam u fryzjera i zapisałam się na cały przyszły rok :cool2::-) :) przynajmniej na te główne wydarzenia i to już ledwo mnie wciskała ludzie chyba powariowali :oo:

H w święta choince dał spokój ale wczoraj u siostry zbił kilka bombek a w domu to lepiej nie mówić :crazy: :oo:

Ancona ja wlasnie musze wybrac sie do fryzjera i tez zapisac. Dzis dostalismy zaproszenie na wesele w kwietniu. I na wielkanoc tez sie zapisze. Jak mnie w wigilie uczesala to dopiero wczoraj wieczorem glowe mylam:-)
Z mowa u nas szalu nie ma. Tata, dziadzia, daj, nie, tak. Od kilku dni mowi "mama". Wczesniej mama slyszalam tylko w awaryjnych sytuacjach.
A wlasnie laseczki jakie plany na sylwestra??

Katjuszkooo - mówiłam, że Emma ma duże stopy:-) :). Długie, szerokie i wysokim podbiciem. W święta goniła w samych rajstopach bo nie udało mi się kupić żadnych bucików do spódniczki:eek:

Agunia - zadziwia mnie "gadatliwość" J. Super, że tak szybko rozwija się z mową, na pewno łatwiej się z dzieciem porozumieć:happy2:

Milenko - dziękuję za pw

Sylwester, pewnie sami w domu. Wprawdzie szwagierka organizuje ale nie widzę sensu pójścia tylko po to żeby o 22 ej być w domu bo Emma idzie spać.

Jutro moje i męża pierwsze wychodne od kiedy Emma się urodziła. Idziemy do kina na Gwiezdne Wojny, a z Emmą zostaje szwagierka. Ciekawa jestem jak będzie.
W sumie to ciężko tak czasem jak nie ma dziadków ani babć żeby od czasu do czasu zostali z wnuczką. Emma nic tylko mama i tata.

Plany na sylwestra? A co to? Drugi rok idę spać jak szybko się da bo nigdy nic nie wiadomo jak noc będzie wyglądać..

U nad gorzej zamiast lepiej. Chyba coś jest na rzeczy z gardłem jednak bo nic nie chce jeść. Zaczyna jeść i jest au au i koniec. Właśnie mi zasnęła. Nic nie zrobię, bo widzę, że źle się czuje :-( najgorsze jest to, że z piciem tez średnio, tzn pije ale nie tyle co zawsze. Choć też mniej szaleje wiec może dlatego. Jeszcze w ramach niespodzianki okropna dwojka była więc coś czuje ze faktycznie jest chora ale nie mam pojęcia na co. Jutro na 10 lekarz to będziemy oglądać.. jak nie urok to wiadomo... a ja naprawdę mam dość. Jeszcze mi mama mówi, że brzuch mam jakoś nisko... miło..

Z gadaniem a zasadzie bez zmian. Gaga dużo, bardzo dużo ale wszystko po swojemu. Dużo da się zrozumieć, ale nadal głównie używa sylab. Albo mówi stałe jakiś wyraz i za piernika nie wiadomo o co jej chodzi..

reklama
Katjuszko mi przy obu ciazach mowili, ze dziwnie nisko mam brzuch, ze na bank szybko urodze i co......starszy 2 dni po terminie, mlodszy 10przed ale to olanowane cc bylo.

Ostatnia edycja:
Do góry