reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Zuzanka, obawiam się że Twoja trójeczka nie dorówna mojemu kiedy jest w szczycie "formy" ;-)
Gdyby nie to, że miał kilka razy krew badaną, to bym pewna była że mu w żyłach płynie mix kawy, redbulla i amfetaminy, bo generalnie on nie siedzi, nie odpoczywa ani nie zajmuje się niczym na dłuższą chwilę...

A wakacje bez dziecka? No cóż... chyba bardziej by mnie stresowały niż z nim, a na bank wisiałabym dniami na telefonie a po nocach wyła w poduszkę...

Viltutti to Ci powiem, ze moj też nie posiedzi. Niczym na dłużej nie zajmie. Starszy byl łatwiejszy:-) Sam sie bawił itd, ten nie umie byc sam...

Witam :-)
Pierwszy dzień pracy zaliczony, przeżyłam ja, mała i tata, więc jest dobrze ;-)
Oczywiście rano kaszy jeść od taty nie chciała, za to później zjadła jego rosół (nie swój).

Ja byłam już z małą na spacerku, zrobiłam mięsko w słoiki i potrawkę na jutro. Jeszcze muszę pranie poskładać i ogarnąć co nieco.

Kroczek
właśnie gdzie taki kubek można kupić, bo moja z kubka pije, ale problemem jest to, że sama nie może, bo się oblewa.
Współczuję alergii, ja mam cały rok, bo mam uczulenie na kurz. Ale wiem co przechodzisz, bo mój mąż też się właśnie męczy.

Milenka u mnie lało dzisiaj i to akurat po 14 zaczęło, jak z pracy wyszłam. A jeżdżę rowerem :dry:

Katjuszka moja starsza taka była, że nie schodziła mi z kolan i to bardzo długo. Właściwie to taka przylepa była do czasu aż się Kinia nie urodziła.
Co do grzeczności to mojej się zdarza :-p Jednak wyjazdu z nią nie wyobrażam sobie, bo umęczyłybyśmy się obie.
Truskawkowa ważne, że masz pomoc, nie ważne że to teściowa ;-)

truskawkowa jednak królowa stwierdziła że nie wytrzyma z Tobą tyle?;-)

KATJUSZKA jedynacy boją się hałasu i krzyków innych dzieci,moja jest przyzwyczajona bo ma brata.

EDYSIEK nie tęskniło Ci sie za córcią?;-)

VILTUTTI to jest włąśnie słynne macierzyństwo,większosć dzieci jest upierdliwa tylko każde na inny sposób,moja nie ucieka bo jest leń ale za to ryczy i drze się o byle co że uszy puchną;-).Ja tam wolę jezdzić gdzieś bo mniej mnie umeczy niż w domu nom stop na rękach,a Ona po prostu sie nudzi widzę bo na wśród tłumu jest grzeczna.

MIka po festynie dobrze,młody skorzystał trochę,dogrzało nam okropnie i nie było siły chodzić długo.
Wstawiam fotki;-)

Załączniki

• 320.jpg
    320.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 39
  • 346.jpg
    346.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 39
Hej Dziewczyny :)

Nie nadążam Was czytać... jeszcze ostatnio czasu na wszystko mi brakuje... Mieliśmy gości, chrzest siostrzeńca... a teraz jeszcze dopadła mnie jakaś wirusówka jakby było mało wrażeń...

Ale ja nie o tym :) Chciałam się Was dopytać jak to jest z tą skórką na siusiaku ?? Niestety u Szymka nic się z nią nie dzieje i zaczynam się tym niepokoić. Co prawda lekarze nie kazali mi nic w tym temacie grzebać ale nie wiem czy nie powinnam mu tej skórki naciągać po kąpieli.. Młody ma już 13 miesięcy więc coś powinno chyba się już dziać czy nie???

reklama
Do góry