reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jejciu jaka ulga dla mojego nosa:) Wprawdzie nie padało (nad czym ubolewam) ale za to nie męczyła mnie dziś alergia prawie wcale:tak: Niemniej dziękuję za wyrazy współczucia.

Marcia, DJMka jak dzieciaki?

Viltutti zgadzam się z Truskawkową:tak:

Myszka, Edysiek kubeczek zakupiłam w zwykłym sklepie z artykułami dla dzieci tylko w takim lepiej zaopatrzonym. Wprawdzie dałam za niego około 35zł (tak wiem sporo) i dodatkowo leżał jakieś 3 miesiące w szafie bo Młody nie umiał z niego pić bo się dławił ale w końcu załapał i teraz powiem szczerze jak dałam mu ze zwykłego kubeczka to nie pozalewał się prawie wcale. Nie powiem trzeba mieć cierpliwość bo faktycznie leci z niego jak ze zwykłego kubka i początkowo dziecko może się zniechęcić

Truskawkowa już miałam pisać że zazdroszczę pomocy a tu taki zonk:-D

Milenko super zdjęcia i widać że solenizant zadowolony:tak:

Agunia Ty jak coś napiszesz to czasami składam się ze śmiechu:)

reklama
Agmaa - u nas też nic nie odchodzi :( a codziennie przy kąpieli tam "majstruje". Jak byłam w Pl to pediatra zerknęła i powiedziała, żeby iść do chirurga. Idę w sierpniu.

Agunia - Pogoda dziwna ..jak wyszło słońce to gorąco a jak zaszło to zimno okropnie i w dalszym ciagu wieje...chyba, że pytasz o pogodę ducha to jestem pod wrażeniem permanentnego debilizmu mojego M

Ostatnia edycja:
My tez dopiero zasypiamy i to z mega fochem. Ibufen w czopku nawet nie pomógł. Od jutra znow zostaje na kilka dni bez internetu :( nie wiem jak ja to przetrwam :(

Spokojnej nocy Wam życzę bez pobudek i jekow. A rano samych slodkich caluskow i usmiechnietych buziakow :)

Witam i ja. U nas noc nienajgorsza chociaż coś go męczyło bo spał niespokojnie i poplakiwal. Pewnie znowu zęby po kilku dniach przerwy.

No właśnie ten kubek to chyba nie lovi ale podobne działanie ma. Ignas pija że szklanki lub zwykłego kubka tylko ze musze go pilnować. U teściowej ma kubek że słomka i świetnie sobie z nim radzi od dawna. A w domu często pije też z butelki po kubusiu lub innym napoju z dziubkiem.

Chyba zbliżamy się do końca naszej przygody z karmieniem piersią :-( trochę mi smutno z tego powodu. Ale młody się powoli sam odstawia, ogranicza ilość karmien a przez to ja pokarmu mam coraz mniej. Dzisiaj w nocy tylko ciumkal i prawie wcale nie pił. Ech dorasta mi chłopak.

reklama
Na moje oko to jest Avent 360 :-) my kupowalismy w Aptece Gemini.
A tak poza tym u mnie chyba się też bez kawy nie obędzie (choć jej generalnie nie piję). W nocy ani jedno ani drugie spać nie chciało :-| A do tego jakiś bakcyl się przybłąkał i ledwo mówię. Do tego O. przypomniała sobie, że jej obiecałam przejażdżkę autobusem, jakoś średnio mi się chce wybierać w taką pogodę. Ale żeby nie było, O. ma argument, że w autobusie będzie sucho i ciepło ;-)

Do góry