reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek tylko 12 osób, ale u nas nie dość ze chce poczestowac kilku sąsiadów to jeszcze tesciowie wezmą dla pradziadkow z którymi mieszka ciocia m z dwójką dzieci i mężem. Plus mama weźmie dla mojego dziadka, wiec tak trochę jak po weselu paczki trzeba. A tydzień później mam jeszcze drugą imprezę na 10 osób.

Ancona gratki nocnika. :-) ja też nie próbuje jeszcze, szczególnie, że wysmialam w tej kwestii teściowa ;-)

Oliwia oficjalnie mówię, że zazdroszczę. Bardzo. Kreta mi się podoba i byłam dwa razy. Wiem, że to chore bo jest milion różnych miejsc, ale ja z tych sentymwntalnych glupoli ;-) a do jakiej miejscowości?

Milenka witaj w klubie z usypianiem. Dziś 1,5 godz. Choć sama jestem sobie winna bo pozwoliłam jej spać do po 17. Tylko tak się dziś urobilam ze padłam razem z nią popołudniu to nawet mi się wstać nie chciało.

Jedynie dobrze to widać efekty sprzątania. Tylko trochę za duże tempo miałam i padlam a ciepło bardzo dziś było.

Tak Mika, tu popołudniu tez tak wiało, że szok. K włosy dęba stawały ;-)

reklama
Milenko silna z Ciebie kobieta:)

A Kubuś dostał: konia na biegunach, dwa namioty połączone tunelem z piłeczkami, kasę na spacerówkę, parasolkę do spacerówki, słonia którego się pcha przed sobą i wylatują mu z trąby kulki z FP, piłkę, wywrotkę dużą i kilka małych samochodzików, miarkę do mierzenia wzrostu z Kubusiem Puchatkiem i takie coś co robi wielkie bańki mydlane:) a no i duży zestaw do piaskownicy na kółkach.

Agunia ja wracam do pracy w październiku przyszłego roku nad czym bardzo ubolewałam jeszcze do niedawna ale od kiedy Kubulek stał się bardziej mobilny i samodzielny i widzę jak z dnia na dzień jest coraz bardziej kumaty to po stwierdzam że nie ma opcji żebym już poszła do pracy:)

Ostatnia edycja:
KROCZEK super prezenty dostał ,to teraz ma się czym bawić:tak:

KATJUSZKA no paczki to faktycznie jak na wesele;-).A moja zasnęła dziś wyjątkowo po butli,co prawda stęka itp i położyłam ją o 21
Wiecie co,kupiłam kiedyś bebiko 3 i chyba jej nie podpasowało,twarde kupki robiła,zmieniłam na bebilon 3 i póki co jest lepiej,wymagajace to moje dziecko,byle czego pić nie będzie..

Milenko no niby ma się czym bawić ale co z tego skoro i tak ja muszę siedzieć i bawić się z nim bo sam zajmuje się sobą tylko przez 5 min.

A co do mleka Bebiko to różne opinie słyszałam na jego temat i właśnie w większości takie mało pochlebne no ale są różne dzieci. Ja K od początku daję Bebilon i chociaż kupa kasy na to idzie to przynajmniej wiem że nie muszę się martwić o jego brzuszek:tak:

U nas też się rozdaje po rodzince ciasta a i tak zawsze kupę zostaje. Od soboty wyjadam z lodówki na zmianę ciasta z zimnymi nogami:rofl2:

Kroczek super prezenty.
Ja mowilam wszystkim zeby nie kupowali nam zabawek bo mamy po starszym.
Jedynie od chrzestnej dostal zloty lancuszek z krzyzykiem od jej chłopaka duzy samochod straz pozarna co puszcza banki mydlane i od kuzyna taka duza lalke faceta co spiewa piosenki ale boi sie jej. Od moich przyjaciolek taki jezdzik autko i dodatkowo kase abym sama cos wybrala.
Katjuszka my tez bylismy juz na Krecie i bardzo podobalo mi sie. A taki spontan nas zlapal bo M ma akurat teraz wolne, kaski nazbieral ze tylko 1 tys doloze a to akurat z becikowego doloze bo w polowie kwietnia wkoncu zlozylam papiery. A tak balismy sie ze "przejemy" kase i nic z tego nie bedzie.
Lecimy do Chanii ale typowo tylko na odpoczynek bo chlopakow nie bedziemy meczyc zwiedzaniem. Upalow nie ma tam teraz mniej ludzi no i maly za darmo jeszcze.

Katjuszka ja tak wczoraj kazdemu w wciskalam mieso z obiadu bo zostalo duzo a wkoncu zaplacone to wzielam na wynos co zostało.

Ciesze sie ze juz po wszystkim:-) teraz nastepna wieksza impreza to Komunia starszaka. Zdaze chyba odpoczac;-)

Milenka wspołczuje dnia. Moj dzis był łaskawy bo nawet 2 drzemki po 1h zrobił.

Milenko współczuję :( jeszcze trochę i mam nadzieję skończy się to chorowanie.

Katjuszka oj na bogato ;-) jak na wesele.

Kroczku super prezenty wow :-D

A z tym nocnikiem to bez przesady :-D mieliśmy farta bo jak kilka razy próbowałam go posadzić ot tak w ubraniu to mowy nie było a dzisiaj zobaczyłam że się do roboty szykuje to go szybciutko posadziłam i tadam udało się ;-):-D

A słoiki to niech mężu dalej kupuje w sklepie bo to co ja dzisiaj zrobiłam jest żenujące :confused2: ba takiej lipy dawno nie zrobiłam. No cóż...

Chłopcy już śpią ale H coś kaszle przez sen :/

reklama
Do góry