reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witajcie

My juz dawno po śniadanku, kawka już pachnie. F jakiś taki dziwny i boje sie żeby go coś nie rozkładało, w nosku mu furczy.

Oliwia - pomysł z wycieczką super. Pieniądze by sie "rozeszły" a tak to bedą wspomnienia i zdjecia.

Kroczek - prezenty świetne.

F od samego początku na Bebilonie/Aptamilu, nie narzekam, no moze cena nie jest rewelacyjna ale najważniejsze, że nic mu nie dolega i juz za chwilkę przechodzimy na 3.
Chorowitki jak Wam nocka minęła ?

Ostatnia edycja:
reklama
Olo po bebilonie ulewał jak z fontanny. Na etapie mleka 1 był na hipp, ale dwójka śmierdziała strasznie i zmieniliśmy na NAN i jest ok :-)
A na nocnik załatwia się od kiedy siedzi sam. Co nie zmienia faktu, że w pieluchę i tak napakuje ;)

Milenka ja przy tym wkrzaskunie i marudzie nie mam innego planu.

Noc z gorączką i płaczem. Podejrzewam, że zaliczę dziś drzemki razem z Młodą.

Idę po kawę.

Fajne prezenty szczególnoe podobają mi się te, co bańki puszczają. Moja to uwielbia.

U Nas nocka jak zawsze z pobudkami i spała ze mną ale kaszle już sporadycznie,więc może za 2dni bedzie zdrowa;-)

KROCZEK moja od poczatku na bebilonie i póki co tak zostanie,bebiko kupiłam bo akurat innej 3 nie było.

DJMKA ciekawe czy u L zęby czy trzydniówka

Katjuszka wróce to stokrotek,przyjedz i zrywaj ile chcesz bo w tym tygodniu pod kosiarka wylądują;-),rozsiały sie po całym trawniku a to już fajne nie jest.
Ogród prosi się o porządki ale przy małej teraz nic nie zrobię a ja czuję sie jak na detoksie bez nożyc i łopaty w ręce:rofl2:,kocham tych kilka moich rabatek:happy:
Wiecie co,zawsze marzyłam jako dziewczynka o stroju krakowianki na boże ciało i nigdy sie nie doczekałam i za rok planuję mojej już kupić żeby sypała kwiatki:-pale ceny na allegro mnie poraziły strój krakowski 400zł:szok:,muszę sie zorientować może ktoś by miał gorset do sprzedania bo resztę można dokupić taniej.

Milenka ona wcześniej na zęby nie gorączkowała, chyba, że trójki dają tak o sobie znać.
Ona ma trochę kataru i na tym koniec. Na razie gorączki nie ma.

Komu
kawa.gif
Młody zaraz pójdzie
spioch.gif
to będę mogła odsapnąć.
My po wizycie i wszystko ok.
Zdrówka wszystkim maluchom życzę i żeby te katarki były tylko od zębów...
Rila a gdzie Ty się z chłopcami podziewasz? Jak zdrówko?

uciekam i wrócę jak obdzwonię wszystkich bo mam kupę rzeczy do załatwienia

Auliya dzięki za kawkę :D
Młoda już padła albo dopiero, bo zwykle pada o 8.30.

Poprawiam się, już zaczęła ciepła się robić :( dostała paracetamol przed spaniem. Wczoraj popołudniu temp. dobiła do ponad 39.

DJMka - niech ją wysypie to wtedy bedzie wiadomo co L dolega, i będziesz mniej sie martwić.

Jeśli chodzi o nocnik to my tez juz mamy. Sadzam go w pieluszce póki co. Nie ucieka i siedzi grzecznie ale Wiecie co ale najlepiej to by sie z niego jadło [emoji23]

Mika nocka bez komentarza :oo: może kawka postawi mnie na nogi :-)

H od początku na NANie i jest ok. Po wspaniałej nocy rano wstał zlany zimnym potem i zielony na buzi. Teraz padł na drzemkę.

Viltutti wy od dawna z nocnikiem za pan brat bo Olo to super facet jest :-)

Djmka, Milenka, Mika i reszta chorowitków zdróweczka dużo :tak:

Idę się ogarnąć póki H śpi bo wyglądam koszmarnie :-p

reklama
Mika czekam na tę wysypkę jak na zbawienie. W sumie to drugi dzień temperatur.

Miałam iść na drzemkę, a tu tyle roboty :/

Do góry