reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Myszka ja mam teraz paczkę w domu tych nowych pieluch. Są cieńsze i wydają mi się chłonniejsze.
Mika ja ostatnio dałam Młodej chba z sokolików drobiowo-cielęca była.

reklama
Uff przyszły

Załączniki

• 20150313_120610.jpg
    20150313_120610.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 44
Auliya a jaką żurawinę dajesz małemu? Taką suszoną? Ja sama bardzo lubię, ale małej jeszcze nie dawałam.

Milenka moja też zajada pieczywo chrupkie, z tym że daję jej suche, jakoś nie pomyślałam, żeby czymś smarować.
Kolczyki śliczne, ja jeszcze nie wiem czy przebiję jej teraz uszy czy później. Starszej przebiłam jak sama powiedziała, że chce, miała 2,5 roku.
A kiedy masz imprezę, jutro?

A czytam jedynie wieczorami, mała chodzi szybko spać, a ja wolę położyć się z książką niż oglądać tv. Seriali prawie nie oglądam, a jak już to wolę sobie nagrać i na drugi dzień obejrzeć bez reklam.

Moja spała zaledwie pół godziny na spacerze i oczywiście marudna jest strasznie :baffled:

A ja dokonałam właśnie odkrycia. Parę dni temu pisalam wam, że Młodej dwójka wylazła, ale okazało się po oględzinach, że to nie dwójka tylko mój omam. Przed chwilą smarowałam jej dziąsła, wsadziłam palec głebiej, a tam ząb! Prawa górna czwórka. Szok! Już myślałam, że ze mną tak źle ze zmęczenia. Na stanie mamy 7 zębów.

A mój szkrab obudził sie dziś o 7 na mleko, wypił i chciał dalej spać. A matka psychopatko co?? Ubrala dziecko i tyle sobie pospał. Za to przed 11 poszedł spać i jeszcze nie wstał. po południu przewiduje małą drzemkę i 20 spać na noc. O tak mi się dziś udało przestawić mu godziny;-)

Ja daje parowki Zyguly wieorzowe i nazywaja sie delikatne. W zasadzie maly sobie sam wybrał jak mi porwał z talerza.:) Teraz jak mu babcia inne dala to plul nimi, więc obstawiam że Zygula mu najlepiej smakuje :) a z przekąsek to u nas na spacerze sucha bułka jeszcze jest hitem. Wróciliśmy ze spaceru - a ja glupia myslalam ze bedzie 2 drzemka :( zonk. 5 km w jedna strone a mój syn śpiewa i bułkę wypatruje.

reklama
Moje dziecko obraziło sie na wodę (do picia, żeby nie było, że go nie kąpie). Nie bedzie pił i basta. Krzywi sie jakbym mu tam wcisnęła pół cytryny :(

Milenka - śliczne kolczyki. Nasza mała strojnisia ;)

Do góry