reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Dzień dobry mamusie,
Nasza noc względnie dobra. Kilka pobudek, jedna dłuższa, ale w porównaniu do nocy sprzed miesiąca jest super.
Madziolina mój tez śpi z nogami na szczebelkach i tez nie je kawałków, tylko u nas to dłuższa historia zupełnie nie związana z zębami, bo tak jak piszą dziewczyny dziąsełka do tego wystarcza

Dziewczyny czy któraś juz obciąża włosy maluchowi? A jeśli tak to sama czy u fryzjera? Niedługo mnie to czeka i przy moim wiercipietku trochę sobie tego nie wyobrażam, ale powoli juz mu włosy w oczy wchodzą wiec to konieczność

Milenka moja przez sen krzyczała. Całą noc takie jazdy miała plus walanie się po łóżeczku.
Mika moja uwielbia paluszki i chrupki, takie kuleczki owocowe :)

DJMKA to zwracam honor,moja kilku sekundowe pobudki;-)

MADZIOLINA a jak twój do roku bedzie bez zęba to bedzie papki jadł do tej pory?Wsumie masz też korzyści,brak włosów-oszczędzisz na fryzjerze,brak zębów-na paście do zębów:-D

MOVIENNIE AGUNIA była z młodym u fryzjera ;-)

Witam :) Dziękuję za miłe przyjęcie :) U nas noc w sumie taka sobie. Ohhh moje dziecko przez sen odwala takie pozycje że aż dziw że nie budzi się połamana...nogi na szczebelkach i sen w poprzek łóżka to norma, czasem śpi w rogu zwinięta w kulkę czasem przez sen siada i opada bezwładnie w którąś stronę i tak zostaje na jakiś czas ale moja siostra jak była mała też tak dziwacznie spała. A co do jedzenia to ona nie lubi jeść takich pół papek (niby coś tam przetarte ale zostają drobne kawałki) bo wtedy się krztusi, dławi i pluje, albo idealnie gładka paciaja albo jedzenie "normalne" ale najpierw trzeba ją przekonać żeby chciała w ogóle spróbować :dry:

Hehe no on takich papek to nie je, ale tez nie daje mu np surowego kawalka jablka. Ja mu poprostu widelcem rozgniatam. A co mu dawac tak zeby sie uczyl?
Ja córce dawałam jak miała 2 zęby np. lekko rozgotowaną marchew ale lekko rozgniecioną w palcach tak żeby mogła sobie sama trzymać i nie denerwowała się że nie może ugryźć.

reklama
Moviennie - Agunia juz obcinała swojego Szkraba. Ja mam zamiar mu dzis wyciąć włosy znad uszu bo zaczynaja mu sie kręcić, wchodzą mu do uszek i biedak sie okropnie drapie, rany w uszach od tego ma.

Madziolina - musisz trochę zluzować, dzieciaki wbrew pozorom super sobie radzą. Maja twarde dziąsełka. Daj mu i zobaczysz, że sobie poradzi. Usiądź obok niego i próbujcie, jak sie coś bedzie działo to przecież jestes blisko ale wierze w Twojego M, że mimo braku zębów dóbr poradzi ;)

Marcia - u Was wszystko Ok ?

Ostatnia edycja:
Do góry