reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

O Boże....wchodzę a tu taka strata:-(
Chyba wyjdę bo nie mogę sobie z tym poradzić:-D
I tyle...komentować nie będę bo brakuje mi ęnteligęncji.
Dzieć mi się znów dziś po szóstej obudził. Szkoda że dziś do procentów picia się nie dołączę tylko będę gwoździa w pracy do 2:15 przybijać :no:

Milenko - a niech gadają, wsiowego zachowania niektórych i tak nie zmienisz.

Madziu - kurczę, myślałam że będzie lepiej u dziewczynek. Ciekawe czy lekarz dalej każe wam czekać na poprawę czy zmieni coś w leczeniu.

reklama
Mama O a z jakiej Ty się choinki urwalas? Bo to już Wielkanoc, a Ty chyba faktycznie skądś spadlas, bo z głową niezbyt dobrze.

Laski myślę że ww pani czyta cały czas, skoro teraz się "wypisuje". WOW chyba nie przeżyje tej straty. Co za tupet. Idę bo cierpię zbyt mocno :-( a jeszcze się dziecku udzieli..

Katjusza ww pani to tez kwietniowka i byłam z Wami od dawna
ponad rok już na bank minął. Razem czekałyśmy na nasze pociechy i razem sobie gratulowałyśmy . Na poczatku starałam się Was zrozumieć i przestałam się udzielać ale dziś stwierdziłam , że się wypowiem. Zrobiłam i mi fajniej. A co do "strat" tak tu się zgodzę żadna strata dla każdej ze stron. A co do sarkazmu to jaką metodę wybieracie dla dzieci kiedy chcecie popisać na forum. Siedzą otumanione syropkiem w kącie czy konsekwentnie je olewacie?
NIe musicie się martwić , że Was znowu nawiedzę w sumie to powinnyście być mi wdzięczne za to , że dalam Wam powód inny niż Wasze cytuję z treści zaczerpniętych z tego wątku " leniwe bachory" do "jojczenia" .

mamo O z całym szacunkiem, ale....nie wierze, że jestes taka idealna matką, która całe 24h ma uśmiech na twarzy, nie narzeka na dzieci i wiecznie ma dobry humor. Nie wierzę, no nie wierzę bo tak się żyć nie da. Każdy ma lepsze i gorsze dni.

Ale ten mój leniwy bachor dzisiaj jojczy. Dałam mu już 100 ml syropku i cztery setki wódki, ale dalej wył więc go zakneblowałam i teraz leży spokojnie między sedesem, a brodzikiem. Uff... ale żeby nie było, że jestem złą matką to zrobiłam to z uśmiechem na twarzy :-)

Nic się nie bój. Młody się ogarnie to dam mu dwie dychy żeby skoczył do sklepu po nową flachę. Przecież nie będę siedzieć o suchym pysku.

Ależ wy jesteście nienormalne...brak słów...też kiedyś z wami pisałam ale naprawde nawet czytanie was nie ma sensu...po ile wy macie po 15 lat? Nikt nie jest idealna matka ale wyczyny poniektorych z was to juz naprawde przesada...

Uderz w stół, a nożyce się odezwą :-) Jesteśmy nudne, głupie i nijakie i nikt nie interesuje się naszym infantylnym życiem. Tylko czemu tu tak dużo podczytywaczy? :eek:

reklama
Witam dziewczyny.
Ja rozumiem ze tu jest grono wzajemnej adoracji( szkoda ze tak blednej) i teraz wszystkie osoby ktore wyraza zdanie inne niz Wy beda wysmiewane i obrazane.Chcialam tylko Wam powiedziec ze nawet nie zdajecie sobie sprawy ile osob Was czyta.Jak juz piszecie takie bzdury o faszerowaniu swoich pociech lekami dla "swietego spokoju" czy posty jak ten skrytykowany przez Mame.O (uwazam ze bardzo slusznie) to dla swojego dobra piszcie takie bzdety na zamknietym.Bo za ten watek to powinien sie wziac admin.Wierze ze wiekszosc z Was jest dobrymi mamami ale czytajac niektore z Was to az sie przyslowiowy noz w kieszeni otwiera.Jednym slowem szkoda dzieci.Oszczedzcie sobie szyderczych odpowiedzi w moim kierunku bo mam je serdecznie w d.upie!Pozdrawiam

Do góry