reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U mnie na szczescie lepiej, zjadlam obiad przespalam sie chwile I czuje sie o niebo lepiej.
Jouluatto wspolczuje oby szybko przeszlo. A tak swoja droga na jelitowke sa wogole jakies leki? Bo mi wczoraj lekarka powiedziala ze najlepiej jak ta bakterie wlasnie wydalic albo gora albo dolem...

reklama
Hej foremki.
Jak mi się Emma nie naprawi to na forum zaglądać będę tylko od święta bo nie mam jak was doczytać a z pisaniem jeszcze gorzej:-(
Wczorajszy wieczór i noc...masakra, aż mi się pisać nie chce:no:
Teraz mała śpi u mnie na rękach więc zaglądam na chwilkę bo i tak nic innego nie zrobię.
Ancona - Widzę, że Hubert kolejny do raczkowania :-) Ruszyły te nasze forumowe dzieciaczki jak szalone :-)
Edysiek, to z Kinii modelka, dziewczyna idealna :-)
Milenka - fajna ta zabawka-gra, kupiła bym dla siedmioletniego chrześniaka ale on jest tak prezentowo rozpuszczony, że nie wiem czy nie rzuciłby tym w kąt:no:
Ja natomiast zastanawiam się nad kupnem Emmie czegoś takiego:
Buy Chad Valley Fun Gadget Set. at Argos.ie- Your Online Shop for .

Bo ją strasznie ciągnie to pilotów i innych gadżetów :-)
Truskawkowa - z wiadomych względów omijam Twojego posta:-p

My dziś byliśmy z małą na tzw "development check" i super wg lekarki się rozwija. Waży 8240G i ma 72cm.

Edysiek dzięki Tobie zmieniłam adres w HIPPie może nie przyślą na stary adres...
Milenko ja tak podejrzewałam, że to starszy model ale ta lampa właśnie była fajna no i tak po zdjęciach to było wyższe to krzesełko.

My mamy development check we wtorek. Madzik moja nie dala sie nabrac na plastikowy pilot nawet nie dala sie nabrac na wylanczony telefon :-D

Edysiek powodzenia na szczepieniu,daj znać ile nasza modelka waży;-)

KROCZEK miłych i udanych zakupów

Widzę że wszystkie zadowolone i obkupione w lidlu,super.

OLIWIA widziałam dzis reklame w tv i chyba o tym pisałaś,powiem ci że sama sie nakreciłam na tą zabawkę,znalazłam opcje zwierzęta+państwa i chyba na gwiazdkę mu kupie,chetnie się tym pobawię:tak:
Dumel Discovery MAGIC Jinn Zwierzęta + Państwa (4791175436) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Milenka dokładnie o to mi chodziło:-) Naprawde super zabawka. My z M sami sie wkręcilismy i naprawdę wymyslalismy nietypowe zwierzęta i odgadywał. a jaki ma super głos ta zabawka. No własnie dla starszych jest co odgaduje Państwa.

A ja dzisiaj wybrałam sie tez do Lidla, u mnie jeszcze bardzo duzo ciuchów. kupiłam młodemu jedynie body, ale wziełam na 74/80 i sa strasznie duże, takie długie, więc jeszcze poczekają.

teraz M ze starszym poszli na mecz Polska- Szwajcaria. Mieszkamy blisko stadionu, boje sie tylko żeby synek nie zmarzł, bo pomimo że ubrałam go ciepło ale jednak jak bedzie siedział to może zmarznąć.
Synek podekscytowany bo nauczył sie wkoncu na pamięć hymn Polski i cieszy sie że będzie śpiewał na stadionie:-)

Super, ze tata z synkiem na mecz, niech kibicuja!!!
Ja tez musze popatrzec jakis pilot plastikowy malemu kupic, bo prawdziwy gryzie non stop i tel tez ;-)
Ja w Lidlu tylko dwupak spodenek welurowych- fajne sa! Ale body mi sie nie podobaly ;-)

Stadion blisko wiec nieraz chodzą na mecze:-)

Mi szczerze teraz nic nie podobało sie w Lidlu, te kombinezony z "misia:" takie jakies cieniutkie, liche, ale wziełam te body bo szkoda mi zakładac mu lepsze do BLW bo przeciez wszystko brudne odrazu jest.

Ale starszemu czesto kupuje bluzki do przedszkola:-)

A mój też uwielbia pilota gryżć :-)

Przepraszam Was ze nie odpisze wszystkim ale mamy ciezki czas. Zabkowanie w dalszym ciagu, do tego roboty na budowie i jeszcze smutne wydarzynie w rodzinie :-( chwilami nie ogarniam. A jeszcze maz jutro zaczyna robote w delegacji i przez najblizsze dwa miesiace bedzie w domu tylko na weekendy :-(

My tez bylismy na szczepieniu dzisiaj. Mlody ma 69cm i wazy 8,3kg. Na szczescie na razie nie widze zeby cos zlego sie z nim dzialo, caly wieczor ladnie sie bawil wiec jestem dobrej mysli.

Ja nie mialam czasu do lidla pojsc ald moze to i dobrze bo na pewno bym cos kupila. Ale macie racje ze nie wszystkie rzeczy sa warte kupienia.

Rety znowu zasypiam z telefonem w reku. Zdrowka dla wszystkich chorowitkow!

oliwia mi jakos tez teraz za duzo w lidlu nie podeszlo :) juz myslalam ze tylko ja taka wykolejona :p tez nastawilam sie na te bluzeczkiz misiowe lub pajace ale rzeczywiscie jakoscia nie porazały

Marca trzymaj sie. Oby zabkowanie chociaz szybko mineło choc wiem ze to ciezka sprawa.

reklama
Do góry