Witajcie
Oj moj tez wczoraj dal do wiwatu - ca;y dzien na cycu, a mi zbladły. A spac to tylko chwilke na spacerku spla i koniec.
u nas w nocy spi tak podobnie
korzystaj z meza, nadgonisz nas pozniej ciesze sie ze juz w domku!
co do chorób i problemów i zamartwiania - mi juz 2 pediatrow mowilo zeby isc do neurologa to poszlam, cala wystraszona. A neurolog powiedzial ze Maluch rozwija sie ok i rzeczywiscie cos tam ma, ale zeby narazie tylko zmienic sposob noszenia na rekach bo wiele zalezy od tego. Dlatego spokojnie biegajcie do lekarza i on chyba najlepiej to zdiagnozuje - ja bynajmniej tak wole bo ja sie nie znam kompletnie na niemowlecych dolegliwosciach
Milego dnia!
Oj moj tez wczoraj dal do wiwatu - ca;y dzien na cycu, a mi zbladły. A spac to tylko chwilke na spacerku spla i koniec.
AULIYA dzięki,będę załątwiać za tydzień,u mnie to już powinno sie cos z tym robić bo 3miesiace jej stukną.
MADZIOLINA to synek dał ci pospać,moja idzie spać o 20 i wstaje koło 1 na jedzenie a potem 4,nie wiem jak ją przestawić na jedno nocne karmienie które powinno jej już wystarczyć według statystyk;-).
Ale miałam nerwa,kuchnia rozwalona wszystko sie gotuje a ona nie chciała spać,zadzwoniłam do meża wyżyłam sie żeby odwołał impreze bo ja nie mogę nawet jarzyny obrać,uspałam ją na rękach w końcu.cienko to widzę,na komuni syna kawa tort i koniec imprezy
u nas w nocy spi tak podobnie
hej my od wczoraj w domu, ale nie miałam czasu napisać.
Artur był wczoraj cały dzień z teściową i.....też nie spał Padł dopiero o 23 a ja razem z nim.
Igor jeszcze odsypia szpital, a ja już na nogach bo.......rano mąż wrócił
Miłego dnia kobietki(postaram sie nadrobić wieczorem)
korzystaj z meza, nadgonisz nas pozniej ciesze sie ze juz w domku!
co do chorób i problemów i zamartwiania - mi juz 2 pediatrow mowilo zeby isc do neurologa to poszlam, cala wystraszona. A neurolog powiedzial ze Maluch rozwija sie ok i rzeczywiscie cos tam ma, ale zeby narazie tylko zmienic sposob noszenia na rekach bo wiele zalezy od tego. Dlatego spokojnie biegajcie do lekarza i on chyba najlepiej to zdiagnozuje - ja bynajmniej tak wole bo ja sie nie znam kompletnie na niemowlecych dolegliwosciach
Milego dnia!