natalia_eg
Fanka BB :)
Magda a ile Zosia miała jak przeprowadziliście zabieg i jak go zniosła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oszaleje!!! Czemu to moje dziecie tak się drze całymi dniami
Łączę się w bólu z padającymi na twarz ze zmęczenia. Książe ciemności odstawił dzisiaj już trzy awantury od 4 do 5,30, później od 6,30 do 8 i ostatnią od 10 do teraz. Przy takim trybie życia antykoncepcja jest mi zbędna, bo ochota powróciła, ale jak tylko przykładam głowę do poduszki to zapadam w głęboki sen i tylko ryk Młodego jest mnie w stanie z niego wyrwać. Belzebub śpi więc może uda mi się wciągnąć jakieś śniadanko. Jejciu jak ja wam zazdroszczę tych grzecznych dzieci
Dziewczyny, któraś z Was pisała o problemie z ropiejącym oczkiem i wizycie na ip i kropelkach które podziałały. Co to były za krople? Mój Adaś dostali floxal ale nic nie pomaga, a ja już nie mogę patrzeć na biedne oczko przemywałyście dodatkowo czymś i robiłyście masaż?
Łączę się w bólu z padającymi na twarz ze zmęczenia. Książe ciemności odstawił dzisiaj już trzy awantury od 4 do 5,30, później od 6,30 do 8 i ostatnią od 10 do teraz. Przy takim trybie życia antykoncepcja jest mi zbędna, bo ochota powróciła, ale jak tylko przykładam głowę do poduszki to zapadam w głęboki sen i tylko ryk Młodego jest mnie w stanie z niego wyrwać. Belzebub śpi więc może uda mi się wciągnąć jakieś śniadanko. Jejciu jak ja wam zazdroszczę tych grzecznych dzieci