reklama
MagdaCiosek gratulacje
Nieźle, jajednego w brzu hu mialam i 2920 bylo w 39tc, ciekawe jak terazbo su ienniej witaminy jem...Dziewczyny, kuzynka męża urodziła bliźniaki.......uwaga siadamy.......waga....3600 i 3800
Wszędzie wokół rodzą się dzieciaczki, a ja nie znam terminu cc.......i boje się, że to będzie po świętach
Marteczka08
Fanka BB :)
Magda Ciosek gratuluje!!!!!!!!!!!!! ale super!!!! jestes dzielna Superowo u mnie z milion dwa partych bylo hehe ale super!
natalia_eg
Niunia głupawka dobrze działa )) Jak postępy?
Edysiek
odkrywca
Magda Ciosek gratulacje!!!
Niunia dzielna jesteś
Truskawkowa imponująca waga bliźniaków.
Nie Ty jedna nie znasz terminu, ale będziesz miała cc to się dowiesz niedługo. A część z nas musi czekać na rozwój sytuacji .
Liczę na to, że u mnie w ciagu tygodnia się rozkręci.
Odstawiłam jedne z moich leków na astmę, doczytałam na ulotce Formoterol może hamować akcję porodową w wyniku działania rozkurczającego na mięsień macicy. Mam nadzieję, że teraz już nic nie będzie na przeszkodzie, tylko jestem ciekawa czy jakbym go ciągle brala, to zmniejszyłoby to szanse na poród w terminie
My dzisiaj znowu pojechaliśmy na zakupy, tym razem jednak do Castoramy po farbę dla córki. A wymyśliła sobie, że chce mieć szmaragdowy kolor - jakoś udało się znaleźć
Niunia dzielna jesteś
Truskawkowa imponująca waga bliźniaków.
Nie Ty jedna nie znasz terminu, ale będziesz miała cc to się dowiesz niedługo. A część z nas musi czekać na rozwój sytuacji .
Liczę na to, że u mnie w ciagu tygodnia się rozkręci.
Odstawiłam jedne z moich leków na astmę, doczytałam na ulotce Formoterol może hamować akcję porodową w wyniku działania rozkurczającego na mięsień macicy. Mam nadzieję, że teraz już nic nie będzie na przeszkodzie, tylko jestem ciekawa czy jakbym go ciągle brala, to zmniejszyłoby to szanse na poród w terminie
My dzisiaj znowu pojechaliśmy na zakupy, tym razem jednak do Castoramy po farbę dla córki. A wymyśliła sobie, że chce mieć szmaragdowy kolor - jakoś udało się znaleźć
reklama
natalia_eg
Magda Ciosek dopiero doczytałam, gratuluję tak expresowego porodu!!! Super, że się dobrze czujecie i Ewcia tak ładnie je!
Niunia jakieś leki Ci dali? Hahaha ja już bym miała dość
Niunia jakieś leki Ci dali? Hahaha ja już bym miała dość