reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Auliya wiem , wiem ale polskie realia są tez takie, że albo prawa albo praca. Tak więc Chłop jedzie do Finlandii a ja tu remontem domu się zajmę. Pochwalę się, że wczoraj udało mi się odebrać decyzję w sprawie orzeczenia niepełnosprawności mojego młodszego synka oraz decyzję o nauczaniu specjalnym. Sergio ma Z.A.. Wyniki badań potwierdziły także to ,że młody w wielu kierunkach idzie ponad przeciętną co jest niejakim pocieszeniem dla mnie. Teraz kiedy już po porodzie nie będę pracować będę miała możliwość poświęcić mu więcej czasu na poszerzanie pasji. Tu cieszę się jeszcze bardziej bo minie mi frustracja, że nie wiem co się w domu dzieje. Starszy synal dorasta kuźwa a mnie szlag też trafia. Wąs mu się sypnął i myśli, że dorosły jest. Zabieram go dziś do ogrodu pomoże w pieleniu.
Bardzo udanego dnia Wam życzę i przyłączam się do gratulacji:-)

reklama
Dzień dobry, nic Was nie doczytałam póki co bo jestem pod wrażeniem wątku ze szpitalnymi wieściami :-)
Akana i Kate78 Gratulacje

Jouluatto i Madzia Ciosek jestem z Wami myślami, trzymam kciuki za poród szybki, sprawny i bezpieczny!
Niunia we łbie mi się nie mieści co przeżywasz, mógłby ktoś w końcu podjąć decyzję :-( Jesteś silna! Podziwiam!

Dziewczyny ale dzień sie zaczął:-)
Dla rozpakowanych GRATULACJE dla czekających TRZYMAM KCIUKI, szczególnie za NIUNIĘ aby wkoncu urodziła.

Miało byc słońce, 18 stopni a tu od rana leje. i wierz tu pogodzie:wściekła/y: Wczoraj cieszyłam sie że spędzimy fajnie sobote na swieżym powietrzu a tu d....

Ja wczoraj tez miałam maraton, bo przed porodem chce jak najwiecej pozałałatwiać spraw, i tak byłam w hurtowni spożywczej, w hurtowni z opakowaniami, w hurtowni cukierniczej i na koniec pojechałam jeszcze po lody na produkcję. Zjadłam jeszcze takie prosto z maszyny, swieżutkie, pycha:-) Tylko pózniej musiałam to wszystko pownosić do chłodni coby sie nie roztopiły to przyznam że zmęczyłam sie, bo cięzkie one.

I tradycyjnie usnełam o 22 a pobudka o 3 w nocy:wściekła/y: Chyba juz przez dłuższy czas nie wyśpię sie, kurcze dlaczego organizm nie pozwala pospać w ciązy aby zbierac siły na póżniej:tak:

Tak jak na początku tyg miałam skurcze to teraz kompletnie nic, cisza, :wściekła/y:

Niunia - miałam nadzieję, że ty już po a ty się biedaczko tak męczysz :-(. Oby lekarze wreszcie poszli po rozum do głowy i pomogli tobie i dziecku no bo ile można!

Jouluatto, Magda Ciosek - trzymam mocno kciuki za szybkie i bezproblemowe rozwiązanie!!

Kate78 - ogromne gratulacje!

oliwia55 lody, lody... chyba przez Ciebie będę miała powrót fazy :rofl2:
Ja ze spaniem żadnych problemów nie mam, tyle, że wstaję do kibelka ze cztery razy... ale nie sądzę aby się mi jakieś siły magazynowały w związku z tym ;-) Wystarczy jedna nieprzespana noc i jestem dętka :rofl2:

ja tu sobie spokojnie wstałam o 7, zjadłam śniadanko, poodkurzałam, pomyłam podłogi, zrobiłam kawke i myślę sobie " a wejde na forum, ale pewnie cisza tam grobowa" i co widzę:szok::szok::szok::szok: O ja cie, ale dziewczyny sie rozszalały;-)...
No ja to w szoku jestem
Kate78 gratuluje!
Jouluatto trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie.
MadziaCiosek Tobie też duzego rozwarcia i szybkieko tulenia

Niunia Tobie pezede wszystkim speawnego zakonczenia porodu i wtulenia bąbelka w rece.

Mój wxzoeaj pezed 22 padł to wstal dopiero 8.30!!:szok:
Ale to chyba przez pogodę bo deszcz za oknem.
Ja wyspana, maly fika, leki juz odstawione wszystkie... teraz grzecznie czekamy do poniedzialku na wizytę :)

MamaO. Wlasnie tego sie obawialam, ze jak na pezepisy sie powolacie to m może być różnie. Ech do bani z tymi przepisami/pracodawcami...

Ostatnia edycja:
AgutkaZG, dzięki za wieści, przekaz Niuni, że jesteśmy razem z nia, ze kibicujemy i przeżywamy!!!! Niech juz pójdzie to wszystko szybko i jak nalezy bo się dziewczynki obie wymęczą bardzo....

reklama
Ale się dzieje!

Kate, gratulacje!

Magda Ciosek, Jouluatto, trzymam kciuki!

Niunia, ja nie wiem, co Ty musisz przeżywać, słów brak. Oby to już nie trwało długo.

Nina, a Ty jak tam? Coś się dzieje czy na razie cisza?

Ostatnia edycja:
Do góry